Αποχές και διαφωνίες για τα χρίσματα αλλά και τους υποψηφίους - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Αποχές και διαφωνίες για τα χρίσματα αλλά και τους υποψηφίους

Η ψηφοφορία μας για το Δήμο Τριφυλίας άλλαξε και θυμίζουμε ότι για την επιλογή του Τάκη Κατσίβελα με το ερώτημα αν οι αναγώστες συμφωνούσαν με το χρίσμα απο τη Ν.Δ. είχαν απαντήσει ότι Απόλυτα συμφωνούσε το 27% που αποτελεί μέσο ποσοστό. Ενα μικρό ποσοστό απάντησε Ετσι κι έτσι φτάνοντας το 8%, ενώ απάντηση που είχε διατυπωθεί ως 'Οκ. δεν με πειράζει' απάντησε μόλις το 1%.
Ωστόσο φαίνεται ότι υπήρχαν διαφωνίες δεδομένου ότι στην απάντηση Διαφωνώ κάθετα απάντησαν το 41% που αποτελεί μεγάλο ποσοστό αν και σε αυτό συγκαταλέγονται και ψηφοφόροι προερχόμενοι απο άλλα κόμματα ενώ εντύπωση δείχνει το ποσοστό αδιαφορίας ή αδιευκρίνιστης τάσης για να ψηφίσουν αφού υπήρξε και η απάντηση Δεν με ενδιαφέρει που επέλεξε το 20%. Η ψηφοφοφρία συνεχίζεται με προτιμήσεις για τους 2 συνδυασμούς που αφορούν την Τριφυλια με το πρώτο κρας τέστ μεταξύ Τσίγγανου, Κόλλια και Κουκούμη απο τα 3 κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages