Φόρτσα Α.Ο.Κ. με 2-1 τον Αχιλλέα Καμαρών στη πρεμιέρα του Πρωταθλήματος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Φόρτσα Α.Ο.Κ. με 2-1 τον Αχιλλέα Καμαρών στη πρεμιέρα του Πρωταθλήματος

ΤΟ ψυχολογικό προβάδισμα για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Δ Εθνικής κατηγορίας στον 6ο όμιλο και ουσιαστικά την πρώτη του νίκη για φέτος αλλά και την πρώτη μετά απο 25 χρόνια επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία ο Α.Ο. Κυπαρισσίας νίκησε στην έδρα του με το καταπληκτικό 2-1 τον Αχιλλέα Καμαρών σε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι σε αγωνιστικό επίπεδο.
Το πρώτο 15λεπτό κύλησε πολύ γρήγορα όπου σημειώθηκαν τα 2 τέρματα της αναμέτρησης όταν μετά απο έξυπνο πλασέ στο 7ο λεπτό ο Τριανταφύλλου σημείωσε το πρώτο γκόλ για τους φιλοξενούμενους αιφνιδιάζοντας την άμυνα του Α.Ο.Κ. Ομως η συνέχεια ήταν καταιγιστική με συνεχές σφυροκόπημα στην αντίπαλη εστία όπου τελικά στο 10ο λεπτό ο Δαραμάρας που αποτελεί το φρέσκο απόκτημα των γαλάζιων έκανε την ισοφάριση με 1-1 με δυνατό σούτ στα δίκτυα της Αιγιώτικης ομάδας. Ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό όπου στο 13ο λεπτό ο τεχνικός του ΑΟΚ προέβη στη πρώτη αλλαγή βγάζοντας ρον Παναγόπουλο ενισχύοντας την επίθεση με τον Χάρη Γεωργόπουλου που μπήκε με το νούμερο 13 και βοήθησε αρκετά την ψυχολογία στα έμπροσθεν. Στο 40ο λεπτό έχασε ευκαιρία γιατέρμα ο Σιγγέρης ενώ όλα κύλησαν θετικά ως το πρώτο 45λεπτό.
Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε όπου η επίθεση ήταν έντονη στα δίχτυα των αιγιωτών όπου τελικά μετά απο σέντρα του Λυδιώτη που στρώθηκε άνετα γύρισε σε κεφαλιά απο Μοροσάνου ο οποίος στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέελεσμα. Ομως το τελευταίο η ένταση ανέβηκε καθώς δόθηκαν αρκετές κίτρινες μετά απο μάχη πρόσωπο με πρόσωπο σε 3 παίκτες του ΑΟΚ και σε παίκτες του Αχιλλέα όπου οι Αιγιώτες έκαναν μια αλλαγή στο 55 με τον Στεφανής στη θέση του Τριανταφύλλου και τον Παπαδόπουλο στη θέση του Ραμπαβίλα λίγα λεπτά πριν το τέλος. Ο Προπονητής Νίκος Αντωνόπουλος είπε στον 936 ότι χάθηκαν ευκαιρία αλλά καυτηρίασε τις απανωτές στρωτές ατυχίες λόγω της κακής κρίσης της διαιτησίας στα τελευταία λεπτά, αλλά πρόσθεσε ότι η ομάδα θέλει δουλειά ακόμα ώστε να ανταποκριθεί δυνατά στις επόμενες αναμετρήσεις βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Συγγέρης, Καταβάτης, Στρατικόπουλος, Λυδιώτης, Δασκαλάκης, Ανδρουτσής, Παναγόπουλος, Δαραμάρας, Μοροσάνου, Μακρής.
ΑΧΙΛΛΕΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Μπαλτιμάς, Καυγάς, Θεοδωρόπουλος, Θεοφανόπουλος, Λαζανάς, Καραίνδρος Γι.ωρ., Τριανταφύλλου, Καραίνδρος Δημ., Ραμπαβίλας, Μπαμπίλης, Τέρπος.

1 σχόλιο:

ΧΡ.ΠΑΠ είπε...

Καλή αγωνιστική χρονιά και πάντα επιτυχίες στον ΑΟ Κυπαρισσίας
Φιλικά
Χρ. ΠΑΠ
αθλητικογράφος
Καλαμάτα

Pages