Υποψήφια η Πρόεδρος της Ν.Ε.Τ.Π για το Περιφερειακό Συμβούλιο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφια η Πρόεδρος της Ν.Ε.Τ.Π για το Περιφερειακό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την υποψηφιότητά της με τον Δημ. Δράκο και το νέο θεσμό έδωσε στη δημοσιότητα η κα Αντωνια Μπούζα, Πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής τουριστικής προβολής όπου τονίζει μεταξύ άλλων ότι :
"Η έκφραση της άμεσης δημοκρατίας που είναι ως γνωστόν η Αυτοδιοίκηση , καλείται αυτή τη δύσκολη περίοδο όπου μεγάλες αλλαγές συντελούνται ,μέσω της μετεξέλιξης της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης σε Περιφερειακή ,να ισχυροποιηθεί και να αποτελέσει ένα θεσμό ισχυρό, σύγχρονο και ικανό να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις των καιρών αλλά και να κερδίσει το «στοίχημα» ενός καλύτερου αύριο για τις τοπικές κοινωνίες.
Ταυτόχρονα απαιτείται ο νέος αυτός θεσμός ,να στελεχωθεί από ανθρώπους που έδειξαν με τη μέχρι τώρα πορεία τους ,πως αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και έχουν διάθεση για προσφορά ,όρεξη και μεράκι για να βοηθήσουν τον τόπο μας.
Καλούμαστε σ΄αυτές τις εκλογές ,να εκλέξουμε τον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη, μέσα σε ένα δυσμενές κλίμα , με εγκλωβισμένη την εθνική μας οικονομία , με εμφανή πλέον την αποδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης του τόπου μας και με βαθιά κρίση αναξιοπιστίας της πολιτικής μας ζωής.
Με συναίσθηση των δυσκολιών και της σκληρής προσπάθειας που απαιτείται και με απόλυτη πίστη στη δυνατότητά μας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο, θέτω στην κρίση των πολιτών της Μεσσηνίας την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακής συμβούλου με το συνδυασμό του Νομάρχη Μεσσηνίας κ.Δημήτρη Δράκου. Στις 7 Νοεμβρίου, με την επιλογή μας ας δώσουμε την ελπίδα στον τόπο μας, ας πάρουμε επιτέλους το μέλλον στα χέρια μας
."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages