Επίσκεψη με χαμόγελα Δράκου στη Κυπαρισσία- Δηλώσεις και για την στήρξη του ΠΑΣΟΚ στον Τατούλη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη με χαμόγελα Δράκου στη Κυπαρισσία- Δηλώσεις και για την στήρξη του ΠΑΣΟΚ στον Τατούλη

ΜΕ έμφαση στον πολίτη ολοκληρώθηκε η πρώτη περιοδεία επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκου σήμερα σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά, όπου έδωσαν το παρών μαζί του όλα τα γαλάζια στελέχη αποδεικνύοντας ότι η υποψηφιότητά του είναι ενωτική για το μέλλον της Πελοποννήσου. Σε επαφές με στελέχη, φορείς αλλά και τους ίδιους τους πολίτες εστίασε στις εξελίξεις που δημιουργεί ο νέος Νόμος του 'Καλλικράτη' και τις υποχρεώσεις που απορρέουν απο τον πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη που όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι Μεσσσήνιος. Φυσικά το ίδιο κλίμα κυριάρχησε και στα Φιλιατρά όπου θα διαβάσετε σε άλλο άρθρο μας.
Ο κ. Δράκος εκτός απο τους αυτοδιοικητικούς στην Κυπαρισσία συνατήθηκε και με φορείς αλλά και επαγγελματίες, ανθρώπους του μόχθου και δημότες ακούγοντας τα προβλήματά τους. Ενδιαφέρον είχαν οι συναντήσεις του με παράγοντες της πόλης για το μέλλον του νέου Δήμου Τριφυλίας όπου για πρώτη φορά αποτυπώσαμε στον φωτογραφικό φακό όλα τα στελέχη της περιοχής σε μια ιστορική όπως είπαν οι ίδιοι φωτογραφία με την δέσμευση του κ. Δράκου ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει την Τριφυλία όταν εκλεγεί μετά τις 7 Νοεμβρίου.
ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ
Οπως δήλωσε λιγες ώρες αργότερα για την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ στον δήθεν ανεξάρτητο κ. Τατούλη ο κ. Δράκος τόνισε ότι "
Τo τοπίο για τις εκλογές της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκαθάρισε οριστικά. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ο επίσημος υποψήφιος του ΠαΣοΚ.
Η σημερινή εξέλιξη ήταν προδιαγεγραμμένη και προμελετημένη. Ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Απλά, υπήρξε προσπάθεια αποπροσανατολισμού του Πελοποννησιακού Λαού.
Δεν θα μπούμε σε προσωπική αντιπαράθεση. Θα δώσουμε όμως πολιτική μάχη. Όπλα μας, η γνώση και η πείρα μας για την Αυτοδιοίκηση. Το όραμά μας για την Πελοπόννησο της Ανάπτυξης και η πίστη μας στην επιτυχία του. Δύναμή μας, η θέληση να ενώσουμε το λαό της Πελοποννήσου και όχι να τον διαιρέσουμε.
Καλούμε κάθε πολίτη του Μωριά να εμπιστευτεί την πρότασή μας για τον τόπο. Και την επόμενη μέρα, να εργαστεί κοντά μας για να την κάνουμε πράξη. Μαζί, θα κάνουμε τα πάντα δυνατά
."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages