Συναντήσεις σε Τριφυλία και Μελιγαλά είχε ο Παναγιωτόπουλος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Συναντήσεις σε Τριφυλία και Μελιγαλά είχε ο Παναγιωτόπουλος

Συνεχίζει με επιτυχία τις συναντήσεις του με κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη ο Υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, επισκεπτόμενος διάφορες περιοχές του Νομού μας. Ηδη επισκέφθηκε τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο Φιλιατρών απο όπου και η σχετική φωτογραφία συνομιλώντας μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Σήμερα το απόγευμα Τρίτη 7/9/2010 & ώρα 19:00 παρίσταται στον Εσπερινό που θα τελεστεί στον ιερό ναό Γενέθλιον της Θεοτόκου στο Μελιγαλά και στην λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Παναγίας. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί τον Δήμο Αετού και τον Δήμο Δωρίου και θα έχει συναντήσεις με κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη στο Κοπανάκι και στο Δώριο, στα πλαίσια της ενημέρωσής του για τα προβλήματα του Δήμου.
Αύριο το πρωί Τετάρτη 8/9/10 & ώρα 9:30 θα παραστεί στη Θεία λειτουργία που θα τελεστεί στον ιερό ναό Γενέθλιον της Θεοτόκου στη Νέα Κορώνη. Το απόγευμα θα επισκεφτεί τον Δήμο Παπαφλέσσα και θα έχει συναντήσεις στο Βλαχόπουλο με κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής στα πλαίσια της ενημέρωσης για τα προβλήματα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages