Και στα Φιλιατρά ο Δράκος άκουσε τα μηνύματα της κοινωνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Και στα Φιλιατρά ο Δράκος άκουσε τα μηνύματα της κοινωνίας

ΣΤΑ Φιλιατρά που πρέπει να είναι πάντα μπροστά λόγω της πρωτογενούς παραγωγής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ .Δημήτρης Δράκος επισκέφθηκε στα πλαίσια των περιοδειών του και επαφών με τους πολίτες έχοντας όμως επαφές και με αυτοδιοικητικούς παράγοντες όπου το κλίμα απο το κόσμο ήταν παραπάνω απο θετικό δεδομένου ότι πολλές φορές έχει ασχοληθεί με προβλήματα της περιοχής προωθώντας σοβαρά ζητήματα.
Μάλιστα ο κ. Δράκος συνατήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Αλκη Ξύγκα, τον Αντιδήμαρχο κ. Στάμο και πολλούς παράγοντες του γαλάζιου κόμματος όπως ο γραμματέας συνδικαλιστικού κ. Κώστας Κόλλιας, τους εκπροσώπους του αθλητικού κόσμου καθώς και πολίτες απο την περιοχή ενώ μίλησε με κατοίκους διαμερισμάτων αφουγκραζόμενος τα προβλήματά τους.
Πάντως στην κεντρική πλατεία όπου κάθησαν για ένα καφέ υπήρξε μια καλή συζήτηση για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα του νύν Δημάρχου κ. Ξύγκα- παρότι δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις- και του δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Τσίγγανου σε επικοδομητικό κλίμα δεδομένου ότι ο κ. Τσίγγανος έχει επανειλλημένως θέσει το ενδιαφέρον του για να ηγηθεί ενός ενωτικού ψηφοδελτίου. (Στη φωτο τον βλέπουμε με τον κ. Σωτ. Παναγιωτόπουλο και στελέχη)
Ωστόσο οι όποιες εξελίξεις θα ολοκληρωθούν μέσα στα επομενα 24ωρα καθώς θα ανακοινωθούν οι επιλογές των κομμάτων για το Δήμο Τριφυλίας όπου όπως έχουμε αναφερει για το ΠΑΣΟΚ έχει κλειδώσει απο τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου η υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλου αλλά ουδείς γνωρίζει αν δοθεί το περιβόητο χρίσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages