Ανοικτή πρόσκληση για κοινή πορεία απεύθυνε ο Κώστας Κόλλιας στον Παν. Τσίγγανο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοικτή πρόσκληση για κοινή πορεία απεύθυνε ο Κώστας Κόλλιας στον Παν. Τσίγγανο

ΑΝΟΙΚΤΗ Πρόσκληση με ενωτικό κάλεσμα σε όλους και προσωπικά στον Παναγιώτη Τσίγγανο, απεύθυνε πριν απο λίγο απο τα Φιλιατρά ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας με ανακοίνωσή του η οποία δόθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η δήλωση του έγινε μετά την ολοκλήρωση επαφών με Τοπικές οργανώσεις ενώ ανακοίνωσε ότι την Κυριακή στις 7 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων θα πραγματοποιηθεί η διακήρυξη του συνδυασμού του.
Η πλήρη δήλωση του υποψήφιου έχει ως εξής: " Απο την αρχή που αποδέχθηκα την πρόταση να ηγηθώ συνδυασμού για το Δήμο Τριφυλίας είχα δηλώσει ότι ο συνδυασμός 'Τριφυλία- Ισσόρροπη ανάπτυξη' λειτουργεί χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις και προσωπικές περιχαρακώσεις. Απηύφθηνα μάλιστα κάλεσμα για συστράτευση όλων όσων έχουν την ίδια αγωνία για την ισσόρροπη ανάπτυξη της Τριφυλίας και όλων όσων συμμερίζονται τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού μας.
Θα ήθελα και σήμερα να απευθύνω το ίδιο κάλεσμα σε κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά για κοινή πορεία και δράση. Με δεδομένα τα προβλήματα και τις δυσκολίες του νεοσύστατου Δήμου μας δεν περισσεύει κανείς.
Την πρόταση αυτή απευθύνω προσωπικά και στον Τάκη τον Τσίγγανο που όπως ξέρετε έχει δημοσιοποιήσει την υποψηφιότητά του. Πεποίθησή μου είναι ότι όλοι μαζί χωρίς εξαιρέσεις μπορούμε καλύτερα" καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages