«Όχι» από την ΠΕΔ Πελοποννήσου στην επιθετικότητα εναντίον Δημάρχων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Όχι» από την ΠΕΔ Πελοποννήσου στην επιθετικότητα εναντίον Δημάρχων

Ψή­φι­σμα υι­ο­θέ­τη­σε ο­μό­φω­να χθες το ΔΣ της Πε­ρι­φε­ρεια­κής Έ­νω­σης Δή­μων (ΠΕΔ) Πε­λο­πον­νή­σου, που συ­νε­δρί­α­σε στην Τρί­πο­λη υ­πό την προ­ε­δρί­α του Πα­να­γι­ώ­τη Νί­κα, Δη­μάρ­χου Κα­λα­μά­τας, με το ο­ποί­ο ε­ναν­τι­ώ­νε­ται στην αυ­ξα­νό­με­νη ε­πι­θε­τι­κό­τη­τα και τις προ­σβο­λές κα­τά της προ­σω­πι­κό­τη­τας Δη­μάρ­χων. Κα­λεί, δε, ό­λους «να ε­πι­κρα­τή­σει η σύ­νε­ση και η η­ρε­μί­α, να α­πο­τρα­πούν δι­χα­στι­κές πρα­κτι­κές και να δι­α­σφα­λι­σθεί η ε­νό­τη­τα του λα­ού μας σε αυ­τή την κρί­σι­μη για το λα­ό και τη χώ­ρα μας χρο­νι­κή πε­ρί­ο­δο».
Στο ψή­φι­σμα α­να­φέ­ρον­ται τα ε­ξής: «Το ΔΣ της Πε­ρι­φε­ρεια­κής Έ­νω­σης Δή­μων (ΠΕΔ) Πε­λο­πον­νή­σου, σχε­τι­κά με το μεί­ζον θέ­μα της αυ­ξα­νό­με­νης ε­πι­θε­τι­κό­τη­τας και των προ­σβο­λών κα­τά της προ­σω­πι­κό­τη­τας ΔΗ­ΜΑΡ­ΧΩΝ Ψη­φί­ζει τα πα­ρα­κά­τω:
1. Κα­τα­δι­κά­ζει, με τον πλέ­ον έν­το­νο και κα­τη­γο­ρη­μα­τι­κό τρό­πο, την ε­πι­θε­τι­κή και α­κραί­α προ­σβλη­τι­κή συμ­πε­ρι­φο­ρά κα­τά ΔΗ­ΜΑΡ­ΧΩΝ, ό­πως αυ­τή εκ­δη­λώ­θη­κε πρό­σφα­τα α­πό κόμ­μα­τα και φο­ρείς: «Βλα­χο­δή­μαρ­χοι», προ­τρο­πή λιν­τσα­ρί­σμα­τος του Δη­μάρ­χου του Δή­μου Α­ρι­στο­τέ­λη (Χαλ­κι­δι­κής) Χρή­στου Πά­χτα, α­φαί­ρε­ση μι­κρο­φώ­νων και ύ­βρεις κα­τά του Δη­μάρ­χου Οι­χα­λί­ας Φί­λιπ­που Μπά­μη, ε­πί­θε­ση κα­τά του Δη­μάρ­χου Α­θη­ναί­ων Γι­ώρ­γου Κα­μί­νη και πολ­λά άλ­λα.
2. Ζη­τεί α­πό την Πο­λι­τεί­α την προ­στα­σί­α των Δη­μο­τι­κών Αρ­χών και των Δη­μάρ­χων, που α­πο­τε­λούν τα εύ­κο­λα θύ­μα­τα της αυ­ξα­νό­με­νης κοι­νω­νι­κής και πο­λι­τι­κής έν­τα­σης, αλ­λά και την προ­στα­σί­α και γε­νι­κό­τε­ρα τη στή­ρι­ξη της Πρω­το­βάθ­μιας Αυ­το­δι­οί­κη­σης και του θε­σμι­κού της ρό­λου.
3. Κα­λεί και πα­ρα­κα­λεί, με ε­πί­κλη­ση της λο­γι­κής και της ι­στο­ρί­ας, να ε­πι­κρα­τή­σει η σύ­νε­ση και η η­ρε­μί­α, να α­πο­τρα­πούν δι­χα­στι­κές πρα­κτι­κές και να δι­α­σφα­λι­σθεί η ε­νό­τη­τα του λα­ού μας σε αυ­τή την κρί­σι­μη για το λα­ό και τη χώ­ρα μας χρο­νι­κή πε­ρί­ο­δο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages