Ισοσκελισμένος ο προϋπολογισμός 2015 της Περιφέρειας Πελοποννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ισοσκελισμένος ο προϋπολογισμός 2015 της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Οι τοποθετήσεις για τον προϋπολογισμό 2015 στο περιφερειακό συμβούλιοΜία από τις πιο σημαντικές συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου καθώς λίγο μετά τις 20:00 ξεκίνησε η ειδική συνεδρίαση με θέμα την "Έγκριση προϋπολογισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου, οικονομικού έτους 2015 και έγκριση ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης 2015".
 Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Άγγελος Παπαγγελόπουλος στην αρχή της εισήγησης ο προϋπολογισμός δείχνει όλες τις σκέψεις για την επόμενη χρονιά.
Ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε στην εισήγηση του:
Τα νούμερα του προϋπολογισμού είναι ιδιαίτερα ταπεινά καθώς τα 87.000.000 ευρώ είναι από τις εθνικές επενδύσεις και οφείλονται στην ιδιαίτερη δραστηριότητα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου  Τατούλη, ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει για την περιφέρεια αυτά τα χρήματα.
Η ΚΑΠ είναι μειωμένη 6,25% κατά τη μεταφορά μαθητών και οι επενδυτικές δαπάνες όπου υπάρχει μια μεγάλη διαφορά καθώς υπάρχει μία αύξηση περίπου  73% αλλά στο ποσό μέχρι τους δυο πρώτους μήνες του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages