«2o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ» ΚΑΤΑΚΟΛΟ, 1-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

«2o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ» ΚΑΤΑΚΟΛΟ, 1-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ-ΕΚΘΕΤΕΣ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Συνεδρίου Ποιότητας Ελαιολάδου που θα διεξαχθεί στο Κατάκολο της Ηλείας από τις 1 έως τις 4 Οκτωβρίου 2015 προσκαλεί υποψήφιους ομιλητές-εκθέτες-χορηγούς να δηλώσουν ενδιαφέρον για την συμμετοχή στο Συνέδριο.
Σκοπός του Συνεδρίου είναι να συμβάλλει με τα πορίσματά του στην ανάπτυξη και στην αναγνώριση της Ποιότητας το Ελαιολάδου και ιδιαίτερα του ελληνικού, με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους συλλογής και μεταποίηση για την ανάδειξή της. Επίσης, επιθυμεί να αναδείξει τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και τρόπους επίτευξής της, καθώς και να οργανώσει τοπικές και εθνικές μεθόδους για το ελαιόλαδο.
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο “EPIHOTEL ΟΔΥΣΣΕΑΣ” στην αίθουσα «Καλυψώ» και παράλληλα με το Συνέδριο θα οργανωθεί η έκθεση για προϊόντα και υπηρεσίες στην ποιότητα ελαιολάδου και προσκαλούνται υποψήφιοι εκθέτες και χορηγοί να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Το Συνέδριο απευθύνεται σε Υπουργεία και Εθνικούς Οργανισμούς Αγροτικής Ανάπτυξης, σε Αγροτικές Εταιρείες Καλλιέργειας και Ελαιόλαδου, σε Ενώσεις Γεωργικών Συνεταιρισμών, σε Εταιρείες Τεχνολογικού Εξοπλισμού Συλλογής και Μεταποίησης Ελαιόλαδου, σε Εταιρείες Συσκευασίας, Διαφήμισης και Εξαγωγής Ελαιόλαδου, σε Ποιοτικά Εργαστήρια, σε Ενώσεις Καταναλωτών, σε Εταιρείες Τροφίμων και Επισιτισμού, σε Πανεπιστήμια και Ιδρύματα που ασχολούνται με αυτό κα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages