Ημέρα κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα εναντία στην καταστροφική ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ημέρα κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα εναντία στην καταστροφική ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων το Σάββατο 22 Νοεμβρίου έχει οριστεί ως ημέρα κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα ενάντια στην καταστροφική ιδιωτικοποίηση των Αεροδρομίων. Η ημέρα αυτή ορίστηκε ως ημέρα αντίστασης και κινητοποιήσεων ενάντια στο αδικαιολόγητο και άκρως επιζήμιο για την ελληνική οικονομία ξεπούλημα των Κρατικών Περιφερειακών Αερολιμένων της χώρας. 
Ημέρα πανελλαδικού συντονισμού του αγώνα για την περιφρούρηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού και την προστασία της κοινωνικής συνοχής. Το Σάββατο 22-11-2014 πρέπει οι πολίτες των τοπικών κοινωνιών να στείλουν ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ ότι δεν θα επιτρέψουν να ξεπουληθούν τα Περιφερειακά Αεροδρόμια στους επίδοξους επενδυτές. Η “Κοινή Πρωτοβουλία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών Αεροδρομίων” διευρύνθηκε και με τη δεύτερη ομάδα αποκρατικοποίησης από το Νότιο, Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Καλαμάτα. Πρόσωπα, θεσμικοί φορείς και συλλογικότητες, από την Μεσσηνία που υποστηρίζουν την “Κοινής Πρωτοβουλίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των Περιφερειακών Αεροδρομίων”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages