Η Uber απειλεί τα ταξί και στην Πελοπόννησο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Η Uber απειλεί τα ταξί και στην Πελοπόννησο

  • Η εφαρμογή που απειλεί να αφανίσει τα ταξί φθάνει και στην Πελοπόννησο

H Uber ( ΚΛΙΚ ΕΔΩ ) αναζητά οδηγούς για την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη, την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Λάρισα, τα Τρίκαλα, τη Λαμία, την Πάτρα, την Καλαμάτα, την Σπάρτη, ακόμα και για νησιά όπως η Μυτιλήνη, η Ρόδος, η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά, η Σαντορίνη και η… Μύκονος!
Όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αναμένεται να επεκταθεί η αμφιλεγόμενη εφαρμογή Uber που αλλάζει το τοπίο στα ταξί της χώρας, καθώς μέσω αυτής γίνεται διασύνδεση μη επαγγελματικών οδηγών με ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν μια λύση στη μετακίνησή τους.
Όπως αναφέρει το Startupper, ήδη έχει γίνει πρόσληψη στελέχους για την αγορά της Ελλάδας, ενώ με τη δημοσίευση δύο αγγελιών, οι αιτήσεις ξεπέρασαν το αναμενόμενο. Άλλωστε από το καλοκαίρι που είχε ακουστεί για πρώτη φορά η είδηση ότι η Uber πρόκειται να έρθει και στα μέρη μας, αρκετοί εκδήλωσαν το ενδιαφέρον για να μπουν στο πρόγραμμα.
Στο τέλος Οκτωβρίου δημοσιεύθηκε η πληροφορία ότι η εταιρεία του Travis Kalanick είχε ανοίξει την πλατφόρμα εγγραφής ενδιαφερόμενων οδηγών για την πόλη της Αθήνας. Μέσα σε λίγες ημέρες οι 100 πρώτες διαθέσιμες θέσεις είχαν καλυφθεί. Μάλιστα ήδη η εταιρεία έχει ανοίξει την πλατφόρμα εγγραφής νέων οδηγών όχι μόνο για την πόλη της Αθήνας, αλλά και για όλη την Ελλάδα. Μία γρήγορη αναζήτηση δείχνει ότι η Uber αναζητά οδηγούς για την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη, την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Λάρισα, τα Τρίκαλα, τη Λαμία, την Πάτρα, την Καλαμάτα, την Σπάρτη, ακόμα και για νησιά όπως η Μυτιλήνη, η Ρόδος, η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά, η Σαντορίνη και η… Μύκονος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages