Μεσσηνία - "Κίνηση 204": "Μαγνήτης" η "εν αναμονή κυβέρνηση" ΣΥΡΙΖΑ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Μεσσηνία - "Κίνηση 204": "Μαγνήτης" η "εν αναμονή κυβέρνηση" ΣΥΡΙΖΑ...

"Κίνηση 204" είναι η ομάδα κυρίως επώνυμων πρώην κομματικών στελεχών διαφόρων πολιτικών χώρων και αυτοδιοικητκών στελεχών, που συμπτύσσεται το τελευταίο χρονικό διάστημα (40 περίπου ημέρες) στη Μεσσηνία, με "καταστατικό σκοπό" την διακριτή (ως ομάδα) συνεργασία στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ.

"Εμπνευστής" ή "επικεφαλής" της "κίνησης 204" είναι παλιό αυτοδιοικητικό στέλεχος, πρώην αντιδήμαρχος της Καλαμάτας, ενώ στην "ηγετική" ομάδα συμμετέχουν και πρώην "καποδιστριακοί δήμαρχοι" της Μεσσηνιακής Μάνης και της κεντρικής Μεσσηνίας.Η "κίνηση 204" (δημοσιογραφική βάπτιση), οφείλει την ... ονομασία της στις υπογραφές των παραπάνω στελεχών, που σήμερα αριθμούν τις 204. Τόσο γράφει το ... κοντέρ σήμερα, ενώ σύμφωνα με τους δημιουργούς της αυξάνει καθημερινά.
Τα "στελέχη" της "κίνησης 204" προέρχονται από περισσότερους πολιτικούς χώρους (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, ακόμα και Χρυσή Αυγή) και κυρίως από το ΠΑΣΟΚ.Επιδιώκεται με την συγκεκριμένη "κίνηση" η σύμπτυξη μιας ακόμα ... συνιστώσας μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα μπορεί να συνομιλεί απευθείας με την ηγετική ομάδα της "κυβέρνησης εν αναμονή" του ΣΥΡΙΖΑ και θα "μετρηθεί" με την πρόταση, επιλογή και στήριξη συγκεκριμένου προσώπου - υποψήφιου βουλευτή στις επερχόμενες εκλογές.

Ο αρχικός "εμπνευστής" εμφορείται από την ιδέα στήριξης μιας άλλης βουλευτικής υποψηφιότητας στη Μεσσηνία, εκτός δηλαδή της ήδη υφιστάμενης που "απηχεί τις εσωκομματικές απόψεις της συνιστώσας Λαφαζάνη". Ιδέα, που, είτε συμμερίζονται απόλυτα, είτε όχι, τα υπόλοιπα μέχρι στιγμής στελέχη της "κίνησης" την στηρίζουν καθώς σε πάσα περίπτωση συμφωνούν ότι η βουλευτική υποψηφιότητα που θα στηριχθεί από την κίνηση (πολύ περισσότερο εάν τελικά έχει και επιτυχή κατάληξη) είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και να μετρηθεί η δύναμη της "κίνησης" και να έχει δυνατή φωνή αναφοράς στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και να παρέχει την δυνατότητα "ανεξάρτητης και ελεγχόμενης παρέμβασης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages