Η Μεσσηνία με συμμετοχή στην έκθεση τουρισμού “Philoxenia 2014” - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Η Μεσσηνία με συμμετοχή στην έκθεση τουρισμού “Philoxenia 2014”

Θετικό πρόσημο είχε για τη Μεσσηνία η συμμετοχή της στην έκθεση τουρισμού “Philoxenia 2014” στη Θεσσαλονίκη, μετά από την πρωτοβουλία του Συλλόγου καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Καλαμάτας και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Τα αποτελέσματα της συμμετοχής παρουσίασε χθες σε συνέντευξη Τύπου το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Χαρ. Βγενής, ενώ αναφορά στα πεπραγμένα, έκανε και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα. Η κα Μπούζα ανέφερε πως ο τουρισμός είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο αναπτυξιακής δραστηριότητας για την Ελλάδα, αφού επισκέφθηκαν τη χώρα μας 19,5 εκατ. τουρίστες, αφήνοντας συνολικά έσοδα 13 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Αναφερόμενη στα πελοποννησιακά δεδομένα, ανέφερε πως η Μεσσηνία είναι η ναυαρχίδα της Πελοποννήσου στο συγκεκριμένο τομέα, επικαλούμενη τη μεγάλη αύξηση της κίνησης στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας σε αφίξεις και πρόσθεσε ότι επειδή επιδιώκονται σχέσεις με την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, συνεχίστηκε η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου μ τη συμμετοχή της στην έκθεση “Philoxenia 2014”. Εκεί, η Περιφέρεια συμμετείχε με ένα καλαίσθητο περίπτερο, που βραβεύτηκε, συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών και φιλοξένησε και εκδήλωση γαστρονομίας, ενώ παραβρέθηκαν και ενίσχυσαν την προσπάθεια και οι επιχειρηματίες της εστίασης, αλλά και πολλοί επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages