Ταξιτζής πειρατής από Πάτρα βρέθηκε μπλεγμένος με σύλληψη Κυπαρισσία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ταξιτζής πειρατής από Πάτρα βρέθηκε μπλεγμένος με σύλληψη Κυπαρισσία

Η «πειρατική» κούρσα έγινε εφιάλτης για πατρινό οδηγό... Εφιαλτικές στιγμές περνάει το τελευταίο διάστημα ένας πατρινός οδηγός ταξί, ο οποίος στην προσπάθειά του να βγάλει εύκολο και αφορολόγητο χρήμα, βρέθηκε μπλεγμένος. Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, όταν στην ώρα της βάρδιάς του στο ταξί που είναι οδηγός, τον πλησίασαν τρεις αλλοδαποί αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι είχαν φτάσει στην Πάτρα με Υπεραστικό λεωφορείο και του ζήτησαν να τους πει τιμή για τη μεταφορά τους σε περιοχή της Μεσσηνίας. Ο «έξυπνος» οδηγός θεώρησε πως βρήκε λαβράκι και χωρίς να χάσει λεπτό τους είπε πως για τη μεταφορά με το ταξί το κόμιστρο ήταν 300 ευρώ! Αλλά εάν τους μετέφερε με το Ι.Χ. του το τίμημα θα έπεφτε στα 150 ευρώ. Οι πελάτες επέλεξαν τη μεταφορά με τον πιο «φτηνό» τρόπο και κάπου εκεί άρχισε η περιπέτεια του αυτοκινητιστή. Λίγο πριν την Κυπαρισσία έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας. 
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως οι τρεις επιβάτες ήταν αλλοδαποί και στην ερώτηση που του έγινε τι σχέση είχε μαζί τους, αυτός απάντησε πως πρόκειται για φίλους του, προκειμένου να μην κατηγορηθεί για πειρατεία. Η συνέχει επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον οδηγό, καθώς οι αστυνομικοί ζήτησαν ν’ ανοίξει το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου ώστε να ελεγχθούν όλες οι αποσκευές. Το άνοιγμα των αποσκευών έφερε στην επιφάνεια -μεταξύ άλλων- και ποσότητα ναρκωτικών, με αποτέλεσμα οδηγός και επιβάτες να συλληφθούν με την κατηγορία της μεταφοράς και εμπορία ναρκωτικών. Ο «έξυπνος» αυτοκινητιστής βρέθηκε μπλεγμένος και παρά την αλλαγή των όσων αρχικά είχε πει περί φιλίας του με τους τρεις αλλοδαπούς επιβάτες καλείται να αποδείξει πως δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages