ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΡΩΜΑΝΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΩΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2015 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΡΩΜΑΝΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΩΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2015

O Περιφερειακός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας, Παναγιώτης Αλευράς, ανέδειξε με επίκαιρη επερώτησή του, κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου της 19ης Νοεμβρίου 2014, τα προβλήματα στο πολύπαθο έργο της αποπεράτωσης του δρόμου «Γαργαλιάνοι – Ρωμανός», με ειδική αναφορά στην καταβολή των αποζημιώσεων των απαλλοτριώσεων του έργου. Ο κ. Αλευράς τόνισε την τεράστια σημασία του έργου, ειδικά για το Νομό Μεσσηνίας και επισήμανε το αρνητικό κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Από τη μία πλευρά, καλλιεργείται το αίσθημα της αδικίας στους δικαιούχους που δεν συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα, αφ’ ετέρου υπάρχει ο κίνδυνος ανά πάσα στιγμή να εμποδιστούν οι εργασίες, εάν και όποτε αυτές ξεκινήσουν. 
Ανέφερε πως η πρακτική που ακολουθείται για την ολοκλήρωση των αποζημιώσεων για τις απαλλοτριώσεις στην ουσία παρεμποδίζει την άμεση εξέλιξη του έργου. Έθεσε υπόψη των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, την πρότασή του για αλλαγή της πρακτικής των επιλεκτικών και σποραδικών αποζημιώσεων και προέκρινε τη λύση των αποζημιώσεων (όπως αυτές έχουν επιδικαστεί σύμφωνα με το νόμο και τις αποφάσεις των δικαστηρίων) γεωγραφικά συνεχόμενων – όμορων ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages