Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.): Άκου εδώ κ. Τατούλη! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.): Άκου εδώ κ. Τατούλη!

  • Με ευχολόγια και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς δεν στήνονται αεροδρόμια και δεν επιτυγχάνεται τουριστική ανάπτυξη
  • Απαιτείται ωριμότητα, πολιτική βούληση, συνέργειες και στρατηγικός σχεδιασμός

Αναφορικά με το δελτίο τύπου που πρόσφατα εξέδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Τ.Ο.Π. στα Μ.Μ.Ε., την 18η Νοεμβρίου 2014,  έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:
 Θεωρούμε ότι στην παρούσα συγκυρία, θα ήταν ωφελιμότερο για όλους, η Περιφερειακή Αρχή και οι συνεργάτες της, αντί να περιορίζονται σε χαρακτηρισμούς περί δήθεν αγνοίας των Τουριστικών Συλλογικών Φορέων μας, όφειλε να μας είχε “διαφωτίσει” άμεσα και με συγκεκριμένα στοιχεία και χρονοδιαγράμματα, για το πώς και το πότε, το αεροδρόμιο της Τρίπολης θα λειτουργήσει και ως πολιτικό.
 Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου εκπροσωπεί το σύνολο των επιμέρους Ενώσεων και Συλλόγων Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων της Πελοποννήσου, συγκροτημένος σε Σώμα Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με όλες τις νόμιμες αρχαιρεσίες και διαδικασίες. Ως εκ τούτου, η Περιφερειακή Αρχή ουδόλως δικαιούται να ισχυρίζεται ότι “οι πρωτοβουλίες αυτές αποτελούν σαφώς μεμονωμένη έκφραση εκπροσώπων του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου”, διότι  στο πάνελ της συνέντευξης τύπου υπήρχαν εκπρόσωποι, μέλη του Δ.Σ. του Τ.Ο.Π., τεσσάρων εκ των πέντε συνολικά Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συνεπώς, η Περιφέρεια υποχρεούται να δεχτεί ότι οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες που εκφράστηκαν κατά την συνέντευξη τύπου, ήταν φωνές αγωνίας που προήρχοντο από σύσσωμο τον τουριστικό κόσμο της Πελοποννήσου, ο οποίος έχει εναποθέσει μεγάλο μέρος της επιχειρηματικής προοπτικής του στον τρόπο που η Περιφέρεια διαχειρίζεται την αναπτυξιακή πολιτική της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages