ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ...

Το κενό που υπήρχε σε ένα συγκεκριμένο τομέα, αυτόν της επιμόρφωσης των ασχολούμενων με τον τουρισμό, έρχεται να καλύψει το 1ο σχολείο τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη 1 και 2 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Ελίτ» στην Καλαμάτα.
Η διοργάνωση είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του συλλόγου ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Καλαμάτας και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας και σε αυτό έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περί τα 430 άτομα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και από τη Θεσσαλονίκη.
 
Συγχαρητήρια και στήριξη της προσπάθειας
Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο πρόεδρός του Δημ. Μανιάτης χαιρέτισε την πρωτοβουλία και επισήμανε πως σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που ο τουρισμός είναι ένας σημαντικός κλάδος, χρειάζεται βελτίωση στην τουριστική εκπαίδευση, προκειμένου να προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες, αφού, όπως υπογράμμισε, οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο τομέα, είναι ο καθρέφτης για τους επισκέπτες του εξωτερικού.
Από την πλευρά της η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Costa Navarino Έλενα Γκίκα, ανέφερε πως η Costa Navarino στηρίζει την προσπάθεια (έχει ήδη διαθέσει κομμάτι του  στελεχιακού δυναμικού της  για την εκπαίδευση των συμμετεχόντων), την χαρακτήρισε ελπιδοφόρα και πρόσθεσε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής, καταλήγοντας ότι θα στηριχθεί κάθε ανάλογη προσπάθεια.
Αφού επισήμανε ότι η Μεσσηνία  μπορεί με τις ομορφιές της να προσελκύσει επισκέπτες, πρόσθεσε πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι πρέπει να γίνουν ανταγωνιστικοί μέσα από τη γνώση. 'Θάρρος'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages