Απίστευτη υπόθεση υπεξαίρεσης στο ΙΚΑ Καλαμάτας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Απίστευτη υπόθεση υπεξαίρεσης στο ΙΚΑ Καλαμάτας

Ένα σατανικό κόλπο είχε εφεύρει μία υπάλληλος στο ΙΚΑ Καλαμάτας, η οποία για πάνω από 8 χρόνια υπεξαιρούσε χρήματα, τα οποία συνολικά ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ! Τι έκανε όμως τόσα χρόνια και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει την απάτη; Όταν ένας ασφαλισμένος κατέθετε στο ΙΚΑ παραστατικά για να πληρωθεί για ιατρικές ή άλλες δαπάνες φρόντιζε να προωθούνταν κανονικά, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει το ΙΚΑ, αλλά αργότερα τα ανακύκλωνε!
Η υπάλληλος κατέθετε ξανά τα ίδια παραστατικά για τον ίδιο ασθενή, μόνο που τη δεύτερη φορά δήλωνε το δικό της ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό και έτσι οι δαπάνες πληρώνονταν δύο φορές, μία στο δικαιούχο ασφαλισμένο και μία στην υπάλληλο.
Η υπόθεση ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει κι άλλος επιτόπιος έλεγχος από κλιμάκιο στελεχών του Ιδρύματος από την Αθήνα, το φθινόπωρο, για να οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η υπάλληλος έχει αποδεχτεί πλέον πλήρως την ευθύνη, ενώ έχει ξεκαθαρισθεί πως δεν εμπλέκεται άλλος υπάλληλος της υπηρεσίας...
moriasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages