ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ...ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΦΟΣΔΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ...ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΦΟΣΔΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΝΕΑ συνεδρίαση ετοιμάζει ο ΦΟΣΔΑ την Τρίτη όπως τόνισε στο Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ο δήμαρχος κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ μετα απο ενημέρωση του σώματος. Ήδη υπήρξε μια διαμάχη για την τελική διαχείριση με αποτέλεσμα να μην έχουμε ακόμα χειροπιαστά απο αποτελέσματα. Έκπληκτος δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ καθώς αρχικά στο ΦΟΣΔΑ υπήρξε πανηγυρική ανακοίνωση η οποία όμως δεν τελεσφόρησε λίγο αργότερα. Δήλωσε ότι ο Δήμος μόνος του μπορεί να κάνει πράξη το τοπικό σύμφωνο απορριμμάτων. Ο δήμαρχος απάντησε ότι δεν θα ασκήσει κριτική στους δημάρχους καθώς δεν έχει νόημα ασκώντας κριτική στη κυβέρνηση που εκτιμά ότι προμοτάρει άλλη μορφή διαχείρισης.
Το τοπικό σχέδιο δεν έχει σχέση με την διαδικασία του ΦΟΣΔΑ καθως ο Δήμος θέλει να παρει περιβαλλοντική μελέτη απο την πρώην νομαρχία. Παράλληλα τρέχει ο ΕΠΕΡΑ για τον εξοπλισμό και την διαχείριση του τοπικού σχεδίου και τίποτα δεν υλοποιείται αυτόματα.
Ο κ.βουδουρης ζήτησε να μάθει πως προχωρά ο Δήμος για τα σκουπίδια καθως ο σκουπιδότοπος στις Ραχες ξεπέρασε τα όρια του, θέτοντας ερωτήματα ποιες χωματερές θα κλείσουν ολοσχερώς και ποιοι θα λειτουργούν ένα μέρει.
Ο κ.Κουκουμης μίλησε για πολιτικό αχταρμά στη διαδικασία επίλυσης το θέματος που καθυστερεί με αφορμή την στρατηγική που συμπέσει με τα ιδιωτικά συμφεροντα καθως τα σκουπίδια ειναι χρυσοφόρα επένδυση με το λογαριασμό να πληρώνει στο τέλος ο λαός μας...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages