Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Σε ριζική αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας προχωρά η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας ύστερα και από την υπογραφή των συμβολαίων τις αμέσως επόμενες ημέρες σχετικά με την εκποίηση του κληροδοτήματος Μαρίνας Αριδά. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την με ημερομηνία 7.5.2010 διαθήκη της Μαρίνας Αριδά, η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας έχει καταστεί κληρονόμος του αναφερομένου σε αυτήν ακινήτου. Με την υπ΄αριθ. 23/29.10.2014 (Θ:12) Απόφαση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, αποφασίστηκε όπως το κληρονομιαίο ακίνητο εκποιηθεί σύμφωνα με τη βούληση της διαθέτιδος και τα χρήματα που θα προέλθουν από την εκποίηση να αποδοθούν στον παραπάνω κληρονόμο ήτοι την Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας και ειδικότερα για την κάλυψη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.
Σημειώνεται ότι το ποσό των 310.000€ ήταν το αποτέλεσμα της ανωτέρω εκποίησης. Στο πλαίσιο αυτό, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος σε συνεργασία με την Διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού κ.Αγγελική Ζέρβα, το Νομικό Σύμβουλο κ.Χρήστο Αρχοντή, τους εκτελεστές της διαθήκης κ.Παναγιώτη Αγγελινά και κ.Λουκά Μαραγκό και τα στελέχη του Βιοϊατρικού Τμήματος και του Τμήματος Προμηθειών προχωρούν μεθοδικά και συντονισμένα, στον ριζικό και ουσιαστικό εκσυγχρονισμό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages