Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟ ΝΟΜΙΚΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟ ΝΟΜΙΚΟ


O ΓΑΜΟΣ της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στην Ζάκυνθο! Αυτή την φορά ο διακεκριμένος Κυπαρίσσιος νομικός Ηλίας Γιαννόπουλος του Παναγιώτη επέλεξε να οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας την εκλεκτή της καρδιάς του, την πολύ γνωστή αγαπημένη στο φιόρε του λεβάντε προσωπικότητα της Αγγελικής Γιαννούλη.
Ο γάμος των νεονύμφων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επισημότητα στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Ζακύνθου. Την χαρμόσυνη τελετή πραγματοποίησαν αυτή την φορά οι Μητροπολίτες Ζακύνθου κ.Διονύσιος, Βελγίου, Κυδωνίων, και Δωδώνης παρουσία και του συμπατριώτη μας Πανοσολογιωτάτου αρχιμανδρίτη κ. Σουλιμιώτη και πλήθος κληρικών. Την τελετή που επισφραγίστηκε με τους αιώνιους όρκους παρακολούθησαν δεκάδες συμπατριώτες μας που ήρθαν στην πόλη της Ζακύνθου για την τελετή.
Το γλέντι που ακολούθησε στη περιοχή του Βασιλικού ήταν άρτιο όχι μόνο για τις μαντινάδες και τα μουσικά σύνολα αλλά κυρίως για το ειδυλλιακό περιβάλλον. Ο Ηλίας τέκνο του πολύ αγαπημένου Κυπαρίσσιου Παναγιώτη Γιαννόπουλου έχει εξακτινώσει το όνομα του τόπου μας στα πέρατα του κόσμου ενώ είναι ένας από τους διακεκριμένους νομικούς της χώρας που δεν λησμονεί τον τόπο του και σας αποκαλύπτουμε ότι ετοιμάζει με τον πατέρα του μια μεγάλη έκπληξη για την περιοχή μας. Του ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages