Μεγάλες ελλείψεις στα νοσοκομεία Μολάων και Καλαμάτας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Μεγάλες ελλείψεις στα νοσοκομεία Μολάων και Καλαμάτας

Τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία και κέντρα Υγείας σε όλη την χώρα αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και παρουσιάζει το Newpost. «Κραυγή» αγωνίας εκφράζουν οι εργαζόμενοι και καλούν την κυβέρνηση να πάρει θέση δίνοντας λύση στην πράξη.
ΜΟΛΑΟΙ Υπηρετεί μόνο ένας αναισθησιολόγος ο οποίος αδυνατεί να καλύψει μόνος του τις εφημερίες του μήνα με αποτέλεσμα την υπολειτουργία ολόκληρου του χειρουργικού τομέα (χειρουργικό, ορθοπεδικό κ.ά.). Ο τομέας του ΕΚΑΒ Μολάων αποτελείται από ένα πλήρωμα και ένα διασώστη με αποτέλεσμα δύο βάρδιες να μένουν ακάλυπτες από τη στιγμή μάλιστα που το Νοσοκομείο Σπάρτης απέχει πάνω από μία ώρα. Και βέβαια από τον «κουτσουρεμένο» οργανισμό 25 θέσεις είναι κενές.
Νοσηλευτική μονάδα Καλαμάτας Παρ’ ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας καλύπτει όλο το Νομό Μεσσηνίας και όχι μόνο ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο νοσηλευτικό προσωπικό υπάρχουν 75 κενές θέσεις και στο παραϊατρικό 30 κενές θέσεις. Αποτέλεσμα αυτών να υπολειτουργεί ο μοναδικός μαγνητικός τομογράφος που υπάρχει στο νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages