5 συμβάσεις έργων υπέγραψε στην Π.Ε. Μεσσηνίας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

5 συμβάσεις έργων υπέγραψε στην Π.Ε. Μεσσηνίας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας


Η Μεσσηνία αποκτά το δικό της μερίδιο στη δρομολόγηση μιας σειράς έργων. Οι στοχεύσεις έχουν μπει στην συνεργασία δήμων και Περιφέρειας και χθες 5 νέες συμβάσεις υπέγραψε ο Παναγιώτης Νίκας. Έργα δρομολογούνται σε Μεσσήνη, Δυτική Μάνη και την Οιχαλία. Προγραμματικές συμβάσεις για έργα στην Π.Ε. Μεσσηνίας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Παρασκευή 19 του μήνα, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Καλαμάτα. 
 Συγκεκριμένα, περιφερειάρχης υπέγραψε δύο προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Δυτικής Μάνης, με την πρώτη να αφορά στην βελτίωση της πρόσβασης στην πλατεία και στο λιμάνι των Κιτριών -έργο πρόδρομο, όπως δήλωσε ο Π. Νίκας, καθώς στο εν λόγω λιμάνι θα ακολουθήσει τοποθέτηση κυβόλιθων, μετά το καλοκαίρι-, και την δεύτερη την βελτίωση και αποκατάσταση της πρόσβασης σε αρχαιολογικά μνημεία στην πυρόπληκτη περιοχή του ίδιου δήμου. Υπογράφηκαν επίσης, μία προγραμματική για τη μελέτη της λιμνοδεξαμενής στο Τρίκορφο και μία ακόμα για την υποστήριξη της Π.Ε. Λακωνίας από την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας. Τέλος, ο περιφερειάρχης υπέγραψε και ένα εργολαβικό συμφωνητικό για το έργο επισκευής της σκεπής του ναού των Αγίων Θεοδώρων στο Κατσαρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages