ΑΚΡΙΒΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

ΑΚΡΙΒΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ...

 


Το θέμα των δημοτικών τελών παρότι συζητείται αρκετές φορές στο δημοτικό συμβούλιο και την αρμόδια οικονομική επιτροπή αποτελεί ένα διαχρονικό βραχνά και τους ίδιους τους δημότες. 

Είναι γεγονός ότι λόγω των αναπροσαρμογών των αντικειμενικών αξιών αλλά κυρίως λόγω και των στρεβλώσεων που υπήρχαν ανάμεσα στα αστικά κέντρα της Τριφυλίας τα δημοτικά τέλη στην περιφέρεια μας είναι αυξημένα σε σύγκριση ακόμα και με μεγάλους δήμους του νομού Αττικής. Τρανό παράδειγμα αποτελεί και το δημοσίευμα που είχαμε κάνει το 2018 στην ιστοσελίδα μας παρουσιάζοντας δημοτικά τέλη από την περιοχή της Νέας Σμύρνης από αυτή την εποχή βρίσκεται Στην επικαιρότητα με την περιοχή της Κυπαρισσίας. 

Μάλιστα τα δημοτικά τέλη στην περιφέρεια της Κυπαρισσίας είναι πιο ακριβά ακόμα και που περιοχές της Καλαμάτας. Λόγω των στρεβλώσεων άλλα κοιτούν γεγονότων ότι δεν έχει γίνει ποτέ μείωση δημοτικών τελών η ψηφίζεται το πάγωμα τους, είναι επιτακτική ανάγκη κάποια στιγμή το θέμα των δημοτικών τελών με την φυσιολογικά καθώς υπάρχουν δύσκολες οικονομικές συνθήκες όχι μόνο λόγω της πανδημίας και της καραντίνας αλλά και της οικονομικής κατάστασης που βρίσκονται Δήμο της Τριφυλίας. Εξάλλου χρόνια τώρα ακούμε για εξορθολογισμό στο δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν έχει εφαρμοστεί σε όλο το εύρος του ΔΗΜΟΥ..ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages