«Ανοιχτό κέντρο εμπορίου Τριφυλίας» με συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

«Ανοιχτό κέντρο εμπορίου Τριφυλίας» με συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  τελικά η Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου «Ανοιχτό κέντρο εμπορίου Τριφυλίας» με εκφραστή του έργου, στο οποίο συνεπικουρεί ο Δήμος Τριφυλίας, καθώς με συνοπτικές διαδικασίες ορίστηκαν τα μέλη με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτή την φορά έγινε η απαιτούμενη  τροποποίηση προηγούμενης απόφασης που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ωστόσο η καθυστέρηση του έργου θεωρείται δεδομένη καθώς δεν υπάρχει ακόμα....χρονοδιάγραμμα.

Με την απόφαση πρόεδρος της επιτροπής ορίζεται ο Γιώργος Λεβεντάκης δήμαρχος Τριφυλίας και αναπληρωτής προέδρου ο αντιδήμαρχος Αντώνιος Βλάχος. Μέλη της επιτροπής ορίστηκαν ο αντιδήμαρχος Σωτήριος Μπακούρος και αναπληρωτής του η αντιδήμαρχος Μαρία Παναγοπούλου, ο Νικόλαος Φρούσος και αναπληρωτής του ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κουτρουμπής. Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής ορίζονται σύντομα από το Εμπορικό Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
 Αντικείμενο της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης θα είναι ο προγραμματισμός, ο συντονισµός και η παρακολούθηση όλων των εργασιών που απαιτούνται για την εκτέλεση του μνημονίου συνεργασίας και τη λειτουργικότητα του έργου – και ειδικότερα η τήρηση των όρων του, η διαπίστωση της ολοκλήρωσης των εκατέρωθεν υποχρεώσεων, η εισήγηση προς τα αρµόδια όργανα των συμβαλλόμενων µερών κάθε αναγκαίου µέτρου και ενέργειας για την υλοποίηση, η αιτιολογημένη υπόδειξη τροποποίησης της απόφασης ένταξης πράξης, η πέραν του εξαµήνου παράταση του χρονοδιαγράμματος και η επίλυση κάθε διαφοράς µεταξύ των συμβαλλόμενων µερών που προκύπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages