Ξυγκώρος: ΑΜΕΣΗ στήριξη των επαγγελματιών για αποφυγή με “λουκέτα” και ανεργία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ξυγκώρος: ΑΜΕΣΗ στήριξη των επαγγελματιών για αποφυγή με “λουκέτα” και ανεργία

Επιτακτική χαρακτή

ρισε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, την ανάγκη λήψης περαιτέρω μέτρων ανακούφισης των επαγγελματιών, από τις επιπτώσεις που έφεραν στην πραγματική οικονομία, τα περιοριστικά μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού. 
 Ο κ. Ξυγκώρος, έκανε λόγο για γενναία μέτρα, τονίζοντας πως μπορεί όσα ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση να είναι σε θετική κατεύθυνση, ωστόσο, δε φαίνεται πως είναι αρκετά για την επιστροφή των μικρομεσαίων κυρίως επαγγελματιών, στην κανονικότητα. 
Ο κίνδυνος άλλωστε, όπως σημείωσε ο Βαγγέλης Ξυγκώρος για μαζικά λουκέτα και προφανώς, αύξηση της ανεργίας, λόγω των συσσωρευμένων χρεών, είναι ήδη ορατός, κάνοντας ειδική μνεία στις επιχειρήσεις κυρίως της εστίασης. Ξεχωριστά, ήταν όσα ανέφερε και για τα προγράμματα που …τρέχουν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εστιάζοντας στην καλής συνεργασία που υπάρχει με τα Επιμελητήρια, η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages