Στα… όρια λουκέτων και οι επισκευαστές αυτοκινήτων στη Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Στα… όρια λουκέτων και οι επισκευαστές αυτοκινήτων στη Μεσσηνία


Τα περιοριστικά μέτρα έχουν επηρεάσει μια σειρά από κλάδους, με πολλούς επαγγελματίες στα όριά τους. Χαρακτηριστικά τα προβλήματα των επισκευαστών αυτοκινήτων στη Μεσσηνία, οι οποίοι δεν μπορούν πια να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, λόγω της μειωμένης κίνησης και ζητούν ουσιαστική στήριξη από το κράτος, αφήνοντας αιχμές και κατά τους Συλλόγου που τους εκπροσωπεί για ελλιπή διεκδίκηση.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

“Tα απανωτά LockDownπου έχουν συντελέσει στην μειωμένη κίνηση στα μαγαζιά μας δεν έχουν συνοδευτεί απο καμία ουσιαστική οικονομική ενίσχυση ή ελάφρυνση.

Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τις διεκδικήσεις μας για διαγραφή χρεών και αφορολόγητο, ειδικά για τους συναδέλφους που έχουν εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ.Για απαλλαγή δημοτικών τελών και μια σειρά άλλες διεκδικήσεις.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν μέλη της διοίκησης του σωματείου. Απορίας άξια ήταν η απουσία του Προέδρου του σωματείου. Ο οποίος όχι μόνο δεν ήρθε αλλά παρότρυνε συναδέλφους να μην συμμετέχουν στην σύσκεψη!!!

Μπορεί ο σεβαστός πρόεδρος να μην αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα, όπως αυτά που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των συναδέλφων μας. Με αυτή την έννοια έπραξε καλώς!!!

Όπως και να έχει εμείς θα συνεχίσουμε με όλους τους τρόπους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages