Δημοπρασίες για ξαπλώστρες – καντίνες στους Δήμους Πύλου-Νέστορος, Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Δημοπρασίες για ξαπλώστρες – καντίνες στους Δήμους Πύλου-Νέστορος, Τριφυλίας


 Στον αέρα είναι από το υπουργείο Οικονομικών η διακήρυξη δημοπρασίας της προϊσταμένης της Κτηματικής Υπηρεσίας Μεσσηνίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας με ηλεκτρονική δημοπρασία σε θέσεις των Δήμων Πύλου-Νέστορος, Δυτικής Μάνης, Τριφυλίας, Μεσσήνης και Καλαμάτας.

Οι δημοπρασίες θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στις 27 και 28 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τη διακήρυξη, τις προϋποθέσεις και τις ώρες των δημοπρασιών και από τα γραφεία της έδρας της Κτηματικής Υπηρεσίας Μεσσηνίας στην Καλαμάτα (οδός Αριστομένους αρ. 123, Τ.Κ. 24131, τηλ. 2721366211 – email: kthmmess@2790.syzefxis.gov.gr) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Οδηγίες για τον τρόπο συμμετοχής στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες αναρτώνται για τους ενδιαφερόμενους πολίτες στον επίσημο ιστότοπο του υπουργείου Οικονομικών (www.minfin.gov.gr).

Οι θέσεις ανά Δήμο

Ο δημόσιος πλειοδοτικός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας περιλαμβάνει τις εξής θέσεις ανά Δήμο:

Στις 27 Μαΐου θα δημοπρατηθούν θέσεις για διάφορες δραστηριότητες, οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά στη διακήρυξη ως εξής:

-Δήμος Πύλου-Νέστορος: Ανεμόμυλος, Περούλια Βουνάρια, Λιμανάκια Πύλου, Λούτσα Φοινικούντας

-Δήμος Δυτικής Μάνης: Ριτσά Καρδαμύλης, Σάνταβα, Παλιόχωρα.

Στις 28 Μαΐου θα δημοπρατηθούν θέσεις για διάφορες δραστηριότητες, ως εξής:

Δήμος Καλαμάτας: Δυτική Παραλία Καλαμάτας – Μπουρνιάς, Δυτική Παραλία Καλαμάτας – Δυτικά Πίστας Καρτ

-Δήμος Τριφυλίας: Σεργιάνι Κυπαρισσίας, Καρτελάς, Γιαννίτσαινα Κυπαρισσίας, Βρωμονέρι Γαργαλιάνων, Βλάχου Κυπαρισσίας

-Δήμος Μεσσήνης: Μπούκα – Άγιος Νικόλαος Μεσσήνης, Άγιος Ανδρέας, Άγιος Ανδρέας – νοτίως δημοπρατούμενης καντίνας, Άγιος Ανδρέας – βορείως δημοπρατούμενης καντίνας, Μπούκα Μεσσήνης, Ανάληψη Μεσσήνης, Αχλαδοχώρι-Χελωνάρια.

-Δήμος Καλαμάτας: Δυτική Παραλία Καλαμάτας – Μπουρνιάς, Δυτική Παραλία Καλαμάτας – Δυτικά Πίστας Καρτ.

Αναλυτικά η διακήρυξη Ψ70ΨΗ-ΒΣΧ_ΔΗΜΟΣ-ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ-ΔΥΤΙΚΗΣ-ΜΑΝΗΣ-ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ_ΠΕ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages