Ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού του Γ. Ν. Μεσσηνίας –Ν.Μ. Κυπαρισσίας με μόνιμο ιατρό Ε.Σ.Υ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού του Γ. Ν. Μεσσηνίας –Ν.Μ. Κυπαρισσίας με μόνιμο ιατρό Ε.Σ.Υ.

 Με χαρά σας γνωστοποιούμε ότι σήμερα 13/05/2024 ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία στην Νοσηλευτική Μονάδα μας η  κ. Ουρανία Μαγκώνη, ως μόνιμος ιατρός ειδικότητας ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ με βαθμό Επιμελητή Β΄ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Γ.Ν ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- Ν.Μ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.

Η  κ.  Ουρανία Μαγκώνη έρχεται να ενισχύσει το σημαντικό έργο που προσφέρει μέχρι σήμερα το ιατρικό προσωπικό της Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- Ν.Μ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.

Η παρουσία ενός πλέον Παιδιάτρου ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας στους γονείς και παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμού και πραγματοποίησης περαιτέρω δράσεων προληπτικών ιατρικών εξετάσεων σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα παιδιά της Τριφυλίας .

Καλωσορίζουμε την κυρία Μαγκώνη, την ευχαριστούμε για την επιλογή της να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τόπο μας και της ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο της.
                                                                                                     Δημήτριος Λαμπρόπουλος

                 Αναπληρωτής Διοικητής

    Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages