Απαραίτητη η σήμανση για διέλευση αγριογούρουνων στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Απαραίτητη η σήμανση για διέλευση αγριογούρουνων στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας

 


Τα ατυχήματα με αγριογούρουνα στην επικράτεια του επαρχιακού οδικού δικτύου της Μεσσηνίας εδώ και πολύ καιρό πληθαίνουν, ενώ είναι απαραίτητη η σήμανση για διέλευση αγριογούρουνων, τονίζει ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Μεσσήνης Γιάννης Λάσκαρης.

Συνεχίζει λέγοντας πως “την ιδιαίτερη κατάσταση και τα πολλά επικίνδυνα σημεία που ως γνωστόν διακρίνουν τμήματα του επαρχιακού μας δικτύου, καθιστά ακόμη περισσότερο επικίνδυνη την κατάσταση στο επαρχιακό δίκτυο η συχνή διέλευση σε αυτό,  αγριογούρουνων κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας. Είναι ένα φαινόμενο που ανησυχεί τόσο τους μόνιμους κατοίκους της Μεσσηνίας όσο και τους επισκέπτες καθώς έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα και μάλιστα σοβαρά.

Επειδή υπάρχουν σημεία που παρατηρείται αυξανόμενη παρουσία αγριογούρουνων και μάλιστα σε στροφές, είναι απαραίτητη η τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων κυρίως για να επισημανθεί στους οδηγούς και ιδιαίτερα στους τουρίστες πως εγκυμονεί κίνδυνο η αυξημένη ταχύτητα σε αυτά τα σημεία.

Είναι ένα καθαρά προληπτικό μέτρο που σίγουρα σε όσους οδηγούν υπεύθυνα έχει νόημα για να αποφεύγονται ατυχήματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages