Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων: «Οι μειωμένες επιδοτήσεις λόγω πρασινίσματος μαύρισε το Πάσχα των αγροτών» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων: «Οι μειωμένες επιδοτήσεις λόγω πρασινίσματος μαύρισε το Πάσχα των αγροτών»


 ΟΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ επιδοτήσεις που οφείλονται «στο "πρασίνισμα" της νέας ΚΑΠ μαύρισε το Πάσχα των αγροτών» επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων καθώς αποδείχτηκε κοροιδία οι πληρωμένες οικολογικών κονδυλίων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ με αποτέλεσμα οι αποζημιώσεις να είναι αστείες.

Σε σχετική του ανάρτηση ο Αγροτικός Σύλλογος αναφέρει: «Μέρος της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ: "Με την ολοκλήρωση των πληρωμών ο Οργανισμός (ΟΠΕΚΕΠΕ) πραγματοποίησε άλμα προς το μέλλον".

Αν ως μέλλον ορίζεται η εξόντωση του Αγροτικού κόσμου,    τότε μάλιστα, το άλμα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Το "πρασίνισμα" μαύρισε το Πάσχα των αγροτών.

Με μεγάλες περικοπές έγιναν οι πληρωμές των οικολογικών σχημάτων δια χειρός της κυβέρνησης η οποία δυο μέρες πριν την κατάθεση των χρημάτων ψήφισε το κούρεμα σύμφωνα με το ΦΕΚ Τεύχος B’ 2537/29.04.2024, ενώ ο υπουργός Αυγενάκης πουλούσε για άλλη μια φόρα σενάρια επιτυχίας, τις πλάτες του πολύπαθου πρωτογενούς τομέα. Να σημειωθεί εδώ ότι υπάρχουν δικαιούχοι που δεν πληρώθηκαν καθόλου.

Μεγάλοι κερδισμένοι, οι "τεχνικοί σύμβουλοι"    με τα μεγάλα ψάρια να κάνουν πάρτυ, με χρεώσεις επί ποσοστού επιδότησης επαυξημένου αυτού που τελικά εισέπραξαν οι δικαιούχοι.

Καλούμε τους συναδέλφους αγρότες να μη σκύψουν το κεφάλι για άλλη μια φορά, ο Αγροτικός κόσμος πρέπει ο ίδιος να βάλει τέλος στη κοροϊδία και τον εμπαιγμό άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages