Μόνη λύση η παραίτηση για τους 3 Κυβερνητικούς βουλευτές- Ας σώσουν έστω την αξιοπρέπειά τους - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μόνη λύση η παραίτηση για τους 3 Κυβερνητικούς βουλευτές- Ας σώσουν έστω την αξιοπρέπειά τους

ΕΙΧΑΜΕ αναφέρει με εκτενή άρθρα μας ότι εδώ και καιρό οι Κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού μας ήταν σε σύγχυση για τα αποδιδόμενα και οργισμένα λόγια της κοινωνίας και όπως λέει το γνωστό τραγούδι 'Παραπονεμένα λόγια έχουν τα τραγούδια μας, γιατί το άδικο το ζούμε μέσα από την κούνια μας...'. Τώρα οι 3 βουλευτές του Νομού που ανήκουν στο κυβερνητικό στρατόπεδο βρίσκονται σε πανικό. Όχι μόνο επειδή δεν μπορούν να διαχειριστούν την λαική οργή αλλά επειδή σκέφτονται ότι θα χάσουν την βουλευτική τους έδρα και είναι ζήτημα αν εκλεγεί έστω κι ένας στις επόμενες εκλογές όπως κι αν εκδηλωθούν.
ΔΕΝ μπορούν να διακόψουν το ρου από το λαικό ποτάμι που έρχεται, απαντώντας συνήθως μόνο μέσα από βαρύγδουπα ανούσια άρθρα και παχιές αοριστολογίες που δεν πείθουν ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό. Η επόμενη λογική κίνηση για να περισώσουν έστω την αξιοπρέπειά τους είναι μόνο να παραιτηθούν για να μην ψηφίσουν άλλα μέτρα που βάζουν στο γύψο την ίδια την κοινωνία.
ΝΑ σηκώσουν το ανάστημά τους έστω την ύστατη στιγμή για να αποφύγουν το κώνιο της λαικής αγανάκτησης που θα εκδηλωθεί στην κάλπη. Είναι αλήθεια ότι παρά το γεγονός ότι προκλητικά αδιαφορούν στο διάλογο με τους πολίτες τώρα δείχνουν ότι έχουν παρουσιάσει σημάδια κόπωσης. Τουλάχιστον αν σέβονται τους Μεσσήνιους που έδωσε το Αίμα τους για Εθνικούς αγώνες να πράξουν τα δέοντα. Η μόνη λύση για να αποδείξουν ότι η εξουσία πηγάζει από το λαό είναι να παραιτηθούν από το μέλι της εξουσίας και τρομολαλγνείας που καλλιεργεί η Κυβέρνηση. Αν το πράξουν θα πράξουν σοφά. Αν όχι...προφανώς θα φέρουν την ευθύνη για το μέλλον των παιδιών μας.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages