Εντονο πολιτικό παρασκήνιο στις εκλογές της ΕΝ.Π.Ε - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Εντονο πολιτικό παρασκήνιο στις εκλογές της ΕΝ.Π.Ε

Τα 12 από τα 25 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, καθώς τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν αυτοδίκαια οι 13 περιφερειάρχες, εξέλεξε η Γενική Συνέλευση.
Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε έξι έδρες, η ΝΔ τέσσερις και από μια το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ. Η σταυροδοσία των εκλεγέντων έχει ως εξής:.....
ΠΑΣΟΚ: Α. Παπατόλιας-Θεσσαλία (106 ψήφοι), Β. Αργύρης-Ήπειρος (105), Γ. Παπαϊορδανίδης-Δυτ. Μακεδονία (102, Γ. Πασχαλίδης-Κεντρική Μακεδονία (102), Τ. Χειβιδόπουλος-Πελοπόννησος (91) και Στ. Χρήστου-Αττική (68).
ΝΔ: Γ. Παυλίδης-Ανατολική Μακεδονία Θράκη (68), Ν. Σφελινιώτης-Κεντρική Μακεδονία (58), Π. Βογιατζής-Βόρειο Αιγαίο (56) και Γρ. Ζαφειρόπουλος-Αττική (54).
ΚΚΕ: Ν. Καραθανασόπουλος (15)
ΔΗΜΑΡ: Ν. Γαλανός-Αττική (8)
ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...
Το 25μελές διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΠΕ συγκαλείται εντός πέντε ημερών από την εκλογή του και με μυστικές ψηφοφορίες εκλέγει ξεχωριστά το προεδρείο του, δηλαδή τον πρόεδρο, τον Α αντιπρόεδρο, τον Β αντιπρόεδρο, τον γενικό γραμματέα και τον ταμία.
Οπως θα διαπιστώσαμε με ειδικό συνεργάτης μας παρακολουθήσαμε απο την πρώτη στιγμή τις διαδικασίες εκλογής προεδρείου στην Ενωση Περιφερειών Ελλάδος.
Εχουμε λοιπόν πλήρη εικόνα για όλα και ιδιαίτερα για τα παρασκήνια.
Η εκπληκτική αλλαζονεία του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ.Χειβιδόπουλου σε όλη την εκλογική διαδικασία στέρησε τουλάχιστον ΜΙΑ έδρα απο τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού..
Ο κ.Χειβιδόπουλος ήξερε οτι ήταν στην σκληρή γραμμή λόγω Βενιζέλου και δεν άκουγε κανέναν και τίποτα…Οι σύμβουλοι της Πελοποννήσου τα πήραν απο νωρίς στο κρανίο με τον αντιπεριφερειάρχη και είναι ζήτημα αν πήρε εκτός απο τον δικό του ψήφο έστω και ένα ακόμα απο την Πελοπόννησο…! Δεν κρατιόταν με τίποτα ο Τάσος και τους στέρησε την έδρα…!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages