Εκλογές για το μέλλον... στην ΕΝΠΕ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Εκλογές για το μέλλον... στην ΕΝΠΕ

Στις κάλπες προσσήλθαν σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες και εκπρόσωποι περιφερειακών συμβουλίων, προκειμένου να αναδείξουν το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).
Η Γενική Συνέλευση των 257 μελών θα εκλέξει με μυστική ψηφοφορία τα 12 από τα 25 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, καθώς τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν αυτοδίκαια οι 13 περιφερειάρχες, ενώ στη συνέχεια θα εκλέξει τα πέντε μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου. Η ψηφοφορία θα αρχίσει αργά το μεσημέρι και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν το βράδυ.
Το 25μελές διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΠΕ συγκαλείται εντός πέντε ημερών από την εκλογή του και με μυστικές ψηφοφορίες εκλέγει ξεχωριστά το προεδρείο του...
Την έναρξη των εργασιών χαιρέτισε ο υπουργός Εσωτερικών, Χ. Καστανίδης, ο οποίος κάλεσε τα μέλη της Γ.Σ. «να μείνουν μακριά από την πολιτική τους προέλευση».
«Ο καθένας έχει τη συμμετοχή του ή την προτίμησή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Αυτό είναι απολύτως αναφαίρετο δικαίωμα, αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία οι περιφερειάρχες, σε λίγο το Διοικητικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ, να δράσουν ενωμένα, αποφασιστικά, δημιουργικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages