«Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά!» στο Hilton - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

«Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά!» στο Hilton

Η κρίση δεν τρομάζει το Μοριά! Τίποτα δεν πτοεί τους οινοπαραγωγούς της Πελοποννήσου, που για ακόμα μια χρονιά ανεβαίνουν στην Αθήνα, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, για να παρουσιάσουν τα κρασιά τους στους φίλους του καλού κρασιού. Η γνωστή και καθιερωμένη πλέον εκδήλωση γευσιγνωσίας, με τίτλο «Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά», θα γίνει και φέτος στο ξενοδοχείο Hilton, 13:00 - 20:00. Κατά τη διάρκειά της, οι επισκέπτες της θα μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν τα περισσότερα κρασιά της Πελοποννήσου από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία 30 περίπου οινοπαραγωγών.
Κρασιά κάθε τύπου, κορυφαίες ονομασίες προέλευσης, όπως η Μαντινεία, η Μαυροδάφνη Πατρών, η Νεμέα, η Πάτρα κ.ά., δεκάδες οίνοι Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (πρώην Τοπικοί Οίνοι), καθώς και κρασιά από εξαιρετικές ελληνικές και ξένες ποικιλίες αμπέλου θα βρίσκονται εκεί.......
Μαζί θα βρίσκονται και οι δημιουργοί τους, έτοιμοι να γνωριστούν με παλιούς και νέους οινόφιλους, λάτρεις των πελοποννησιακών οίνων ή να τους ξαναδούν από κοντά και να μιλήσουν για το αγαπημένο τους θέμα: το κρασί.
Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε κλήρωση για 6 φιάλες τύπου Magnum (δηλαδή η κάθε μια όσο δύο κανονικές φιάλες κρασί), από συμμετέχοντα οινοποιεία.
Η γευσιγνωσία «Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά» οργανώνεται φέτος για 6η συνεχή χρονιά, από την εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum, για λογαριασμό της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ) και έχει ελεύθερη είσοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages