Τρόϊκα και ΔΝΤ επιχερούν να αποτρέψουν εκλογές - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τρόϊκα και ΔΝΤ επιχερούν να αποτρέψουν εκλογές

Με πλήρως ελεγχόμενο τον πρωθυπουργό της Χώρας Τρόϊκα και ΔΝΤ , με “τερτίπια” και πιέσεις , προσπαθούν ν΄αποτρέψουν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού και ν΄απομακρύνουν το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες!
Με την Αξιωματική αντιπολίτευση σθεναρά εναντίον του μνημονίου και εναντίον των διάτρητων συμφωνιών της Τρόϊκας με τον κ.Παπανδρέου και της κυβέρνησής του, οι δανειστές μας , φοβούνται την αλλαγή πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα!
Όλα βολικά ήρθαν με την υποχωρητικότητα της Κυβέρνησης Παπανδρέου, για τους Ευρωπαίους εταίρους μας τα πράγματα!
Πέτυχαν αναίμακτα, μόνιμη κηδεμονία της Ελλάδας , όπου με αποικιακή λογική και συμπεριφορά ,καταστρατηγούν τα πάντα σ΄αυτήν τη Χώρα , αγνοώντας το Σύνταγμα και την Ελληνική Νομοθεσία!
Προγραμματίζουν για τους Έλληνες απλά , μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης και υποτέλειας , τη χειραγώγηση της ζωής τους και την κεκαλυμμένη κατάκτησή τους!
Ο κ.Παπανδρέου , άβουλο πιόνι στα χέρια των εταίρων μας,περιμένει στους διαδρόμους της Ευρώπης , να πληροφορηθεί το τι …απεφάσισαν οι Ευρωπαίοι για εμάς , χωρίς εμάς!
Όσον αφορά το ΔΝΤ , σε όποια Χώρα πήγε , εφάρμοσε τέτοιες καταστροφικές πολιτικές , που απλά διόγκωσε την όποια κρίση υπήρχε , με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί κακήν κακώς από τις Χώρες που ενεπλάκη.
Οι εκλογές λοιπόν, θα είναι καταστροφή για τα σχέδια της ολοκληρωτικής μας εξαφάνισης, τα οποία τώρα τόσο καλά τα υλοποιούν!
Όταν μάλιστα προηγείται μία πολιτική δύναμη που δεν εχει προσυπογράψει καμία δανειακή συμφωνία , τότε η ανησυχία τους είναι δεδομένη! Τι μπορεί να κάνει μία νέα Κυβέρνηση , που δεν έχει δεσμευτεί με τη δική της υπογραφή πουθενά ;
Πολλά! Από το να διαπραγματευτεί με άλλους όρους τις δανειακές συμβάσεις , μέχρι να θεωρήσει απεχθές το χρέος και να “επιβάλλει” τις λογικές δυνατότητες της Χώρας για την αποπληρωμή των δανείων προκειμένου να διατηρήσει την κοινωνική συνοχή και το επίπεδο ζωής σε ένα μη διαπραγματεύσιμο όριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages