Η προτομή του Νικηταρά στην 23ης Μαρτίου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η προτομή του Νικηταρά στην 23ης Μαρτίου

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος στο Λιμεναρχείο και συναντήθηκε με το Λιμενάρχη κ. Λαμπρόπουλο. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση προβλημάτων που συνδέονται με τη χρήση του αιγιαλού, με την παράλληλη υποστήριξη των επαγγελματιών, στην περίπτωση που αυτοί δεν κάνουν μόνιμες κατασκευές και δεν παρεμποδίζουν στην Παραλία. Ο Λιμενάρχης υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν, ώστε κινούμενος στο πνεύμα του νόμου και μακριά από τυπολατρία, να συνδράμει τους επαγγελματίες, διασφαλίζοντας παράλληλα τα δικαιώματα του δημοσίου και των λουομένων. Το γραφείο του είναι πάντοτε ανοικτό για συνεργασία με τους επαγγελματίες, ώστε να επιτυγχάνεται πάντοτε το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Σύσκεψη με τους Πολιτιστικούς φορείς στο Δήμο
Σύσκεψη με τους Πολιτιστικούς Φορείς πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δήμο, με αντικείμενο τα ειδικά τέλη που επιβάλλονται από το ΥΠΠΟΤ για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο χώρο του Αμφιθεάτρου του Κάστρου Καλαμάτας. Τελικά, αποφασίσθηκε: α. να ζητηθεί η κατάργηση της ΚΥΑ με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δ.Σ της ΠΕΔ Πελοποννήσου και του Δ.Σ της ΚΕΔΕ. β. για φέτος όλες οι εκδηλώσεις των πολιτιστικών φορέων και των ερασιτεχνικών σχημάτων στο Κάστρο να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Δήμου και της Κ.Ε ΦΑΡΙΣ, ώστε να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα. Δίδεται στη δημοσιότητα σχετική διαμαρτυρία
Η Προτομή του ΝΙΚΗΤΑΡΑ
Την μεταπροσεχή Κυριακή 3 Ιουνίου θα τελεσθούν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ΝΙΚΗΤΑΡΑ στην Πλατεία 23ης Μαρτίου από το Δήμο Καλαμάτας και με τη συμμετοχή των Νεδουσαίων. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages