Να γίνει κυβέρνηση για να μην χάσει ο Νίκας την ανάπλαση της πλατείας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Να γίνει κυβέρνηση για να μην χάσει ο Νίκας την ανάπλαση της πλατείας

Επανέλαβε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, τις ανησυχίες του για την ακυβερνησία της χώρας, τονίζοντας ότι οι συνέπειες είναι πολύ σοβαρές σε όλους τους τομείς, ακόμη και στην ανάπλαση της κεντρικής πλατείας ή την εξόφληση των προμηθευτών.
Ο κ. Νίκας σημείωσε ότι το έργο εξελίσσεται πολύ καλά, υποστήριξε όμως ότι εάν δεν προκύψει κυβέρνηση αμέσως μετά τις εκλογές τότε θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, διότι δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη να υπογράψει για την εκταμίευση χρημάτων.
Ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι άλλη σοβαρή συνέπεια της ακυβερνησίας είναι η παραμονή σε εκκρεμότητα της χρηματοδότησης του Δήμου και γενικά της αυτοδιοίκησης, για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Όπως σημείωσε, η τρόικα έχει να δώσει τα χρήματα ώστε να πληρωθούν οι προμηθευτές, ωστόσο δεν υπάρχει κυβέρνηση για να τα πάρει.
Αναφερόμενος στο έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας ο κ. Νίκας σημείωσε ότι αλλάζουν τα πάντα και γίνεται δουλειά που δεν φαίνεται. Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι τόσο κάτω από την πλατεία όσο και κάτω από την Αριστομένους μπαίνουν καινούργιοι αγωγοί αποχέτευσης ομβρίων, νέα ηλεκρομηχανολογικά δίκτυα, καινούργια οπτική ίνα κ.λ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages