Οι Δήμαρχοι..σνόμπαραν το Σαμαρά αλλά για το χρίσμα έκαναν κολοτούμπες; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Οι Δήμαρχοι..σνόμπαραν το Σαμαρά αλλά για το χρίσμα έκαναν κολοτούμπες;

ΑΓΡΙΟ ΧΩΡΣΙΜΟ για τους Δημάρχους της Μεσσηνίας από το moriasnews.gr που ήθελαν κάποτε χρίσμα....Η περίπτωση των Δημάρχων της Μεσσηνίας αποδεικνύει πολλά και ενδιαφέροντα..
Ουδείς εκ των 6 Δημάρχων και συγκεκριμένα, ο Νίκας (Καλαμάτας), ο Καφαντάρης (Πύλου-Νέστορος), Μπάμης (Οιχαλίας), Κόλλιας (Κυπαρισσίας), Αναστασόπουλος (Μεσσήνης) και Γιαννημάρας (Δ.Μάνης), πήγε στην συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα.
Το θέμα αυτό, για την υπόλοιπη Ελλάδα μπορεί να μη είναι ιδιαίτερα σημαντικό, για την Μεσσηνία όμως έχει ειδική σημασία!
Ο αρχηγός της Ν. Δ, ο Αντώνης Σαμαράς, είναι εν δυνάμει Πρωθυπουργός. Μισό βήμα από την επιτυχία αυτού του στόχου.
Και όμως, ούτε ένας από αυτούς που …έγλυφαν κατουρημένες ποδιές, να τους δώσει ο αρχηγός, το περίφημο…χρίσμα και να γίνουν Δήμαρχοι, δεν παρουσιάστηκε, στην πρώτη, ενωμένη εκδήλωση του κόμματος, εν όψη της νίκης του κόμματος, της πρωθυπουργίας του Σαμαρά και κυρίως, της σωτηρίας της χώρας, τουλάχιστον όπως το κόμμα και των 6 επικαλείται.
Το κλάμα που είχαν ρίξει, για να πάρουν το χρίσμα (αφού οποίον στήριζε η Ν. Δ ήταν σίγουρος Δήμαρχος), το παρακάλι και τους όρκους αγάπης ( αφού οι περισσότεροι δεν ήταν Σαμαρικοί), δεν λέγεται. Μέχρι και κολυμπώντας είχαν πάει για να προσεγγίσουν τον Σαμαρά και να τον παρακαλέσουν. Το γιατί δεν πήγαν οι ίδιοι θα το εξηγήσουν όπως οι μαθητές στις κοπάνες.
Με δικαιολογίες της …πλάκας. Στην πραγματικότητα φοβηθήκαν, να μη θυμώσει ο ΣΥΡΙΖΑ της Μεσσηνίας και τους κράξει το «κομματικό» έντυπο του νομού! Έτσι είναι οι Δήμαρχοι της Μεσσηνίας. Αχάριστοι και συμφεροντολόγοι καταλήγει η ιστοσελίδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages