Τρόμος για επεισόδια κατοίκων -Χρυσής Αυγής- τσιγγάνων στην περιοχή Καλαμάτας-Μεσσήνης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τρόμος για επεισόδια κατοίκων -Χρυσής Αυγής- τσιγγάνων στην περιοχή Καλαμάτας-Μεσσήνης

Τον φόβο ότι η περιοχή της Καλαμάτας θα ζήσει στιγμές ,ενδεχομένως αντίστοιχες με την Πάτρα, μόνο που την θέση των μεταναστών θα έχουν οι Τσιγγάνοι διατυπώνουν αρχές και φορείς της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Η κατάσταση σε Μικρομάνη , Θουρία , Αρη είναι εκρηκτική και όλοι θυμούνται τα επεισόδια που έγναν μεταξύ κατοίκων και τσιγγάνων πριν από ενα περίπου μήνα, με τους ανθρώπους της περιοχής να βγάζουν ακόμη και περιπολίες για να προστατευθούν με όπλα.Εχουν δε ντόπιοι πυροβολήσει εναντίον τσιγγάνων σε περιπτώσεις κλοπής. Ειχαν μάλιστα τότε κάνει συγκεντρωση σε αστυνομία και δικαστήρια οι κάτοικοι, είχαν δεί τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και είχαν πάρει υποσχέσεις για βελτίωση των συνθηκών. Τώρα είδαν χθες στην Πάτρα οι μετανάστες που επίσηςείχαν κάνει την ζωή κόλαση στους κατοίκους να φεύγουν από τον χώρο της Πειραικής μετά τα επεισόδια και την μάχη που ξεκίνησε από τους κατοίκους συνεπικουρούμενους από την Χρυσή Αυγή. Και εδώ στην περιοχή Μικρομάνης, Αρη , Μεσσήνης η Χρυσή Αυγή έχειμεγάλα ποσοστά και είναι πολύ εύκολο να εμπλακούν κάποιοι σε επεισόδια.

1 σχόλιο:

ΕΔΘ είπε...

Εάν η χρυσή αυγή άντικαταστήσει το ανύπαρκτο κράτος και στο θέμα των παλλαπλά παράνομων τσιγγάνων σε όλη την Ελλάδα θα φτάσει τους 200 βουλευτές.

Pages