Οι αλλαγές στις λίστες των κομμάτων για τη Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Οι αλλαγές στις λίστες των κομμάτων για τη Μεσσηνία

Την λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ανακοίνωσε πριν από λίγο Νέα Δημοκρατία. Σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μάιου υπάρχουν 43 πρόσωπα. Από αυτά τα 23 αποτελούν μεταγραφές. Συγκεκριμένα 14 προέρχονται από τη Δημοκρατική Συμμαχία, 3 από το ΛΑΟΣ, 5 από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και 1 από τη ΔΡΑΣΗ. Στην Πελοπόννησο υπάρχει μόνο μία αλλαγή. Η προσθήκη της Ελένης Αλιφέρη στην Μεσσηνία στην θέση του Αδαμόπουλου. Τελικά στην Λακωνία η κα. Πατριανάκου είναι στην λίστα και μάλιστα στην δεύτερη θέση όπως βγήκε και στις εκλογές της 6ης Μαίου...
Ο Μπάμπης Πατσούρης θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΜ.ΑΡ. στη Μεσσηνία. Στη «λίστα» ακολουθούν οι Μπάμπης Βακαλόπουλος, Νάνσυ Αργυράκη, Νίκος Τσώνης, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, Δημήτρης Τροχάτος και Γιάννης Καούνης.
Από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο (λίστα) του Κινήματος, για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.Στην Πελοπόννησο έγιναν δύο αλλαγές,μία στην Μεσσηνία και μία στην Λακωνία. Στην θέση της συμπαθούς νεαράς Νεκταρίας Λυμπέρη στην Λακωνία στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου μπαίνει η γιατρός Μαρία Αναγνωστοπούλου η οποία ήταν στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας στις προηγούμενες εκλογές. Το ίδιο συμβαίνει και στην Μεσσηνία στην τελευταία θέση τοποθετείται ο κ. Διονύσης Αλευράς που το είχε προαναγγείλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages