Tρείς Ελληνες και πολιτικές..φάτσες στην Λέσχη Bilderberg - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Tρείς Ελληνες και πολιτικές..φάτσες στην Λέσχη Bilderberg

Εξαιρετικά αναβαθμισμένη εμφανίζεται η σύνθεση των προσκεκλημένων της φετινής συνάντησης της Λέσχης Bilderberg, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουνίου στο Shantilly της πολιτείας Virginia των Η.Π.Α..
Διεθνείς προσωπικότητες, αρχηγοί κρατών, μέλη της ελίτ της διεθνούς οικονομίας και αυτή τη φορά, αρκετοί τεχνοκράτες και διοικητικά στελέχη των Η.Π.Α., θα συμμετέχουν σε μία, όπως όλα δείχνουν, κρίσιμη συνάντηση, η ατζέντα της οποίας δεν μπορεί να έχει άλλο θέμα παρά την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας.
Ανάμεσά τους, τρεις Έλληνες, λίγοι Πορτογάλοι, Τούρκοι και πάρα πολλοί Ισπανοί, μεταξύ τους η ίδια η βασίλισσα Σοφία, γεγονός που προφανώς σχετίζεται με τους φόβους για ενδεχόμενες δραματικές εξελίξεις στη χώρα της Ιβηρικής.
Στη συνάντηση αυτή φέτος θα παρευρεθούν -μεταξύ άλλων- ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι, η βασίλισσα της Ολλανδίας Βεατρίκη, η αφρόκρεμα των Βρυξελλών με επικεφαλής τον Ιωακείμ Αλμούνια, ο Ξαβιέ Σολάνα, ο πρόεδρος της Deutsche Bank Ιωσήφ Άκερμαν, ο Μπιλ Γκέιτς πρόεδρος της Microsoft, o Χένρυ Κίσσινγκερ κ.ά..
Από την Ελλάδα έχουν προσκληθεί ο Γιώργος Δαβίδ, πρόεδρος της Coca Cola, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός Οικονομικών, και ο Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ. Πρέπει να σημειωθεί ότι η λίστα των προσκεκλημένων της κλειστής αυτής λέσχης ουδέποτε ανακοινώνεται επισήμως και δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξh.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages