ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 7 θάνατοι και 6 διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ COVID -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΡΟΝΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 7 θάνατοι και 6 διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ COVID -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΡΟΝΙΟ


48 ασθενείς στην κλινική COVID και ένας ακόμα θάνατος εκτός ΜΕΘ

Ο αριθμός των ασθενών την Τετάρτη 19/1/2022 στην κλινική COVID 19παραμένει υψηλός, καθώς εκεί νοσηλεύονται σαράντα εννέα (49) ασθενείς εικόνα που διαμορφώνουν οι οκτώ (8) εισαγωγές και τα εννέα (9) εξιτήρια που δόθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Εκτός ΜΕΘ, καταγράφηκε ένας (1) θάνατος ακόμα. Τη μάχη για τη ζωή έχασε μια γυναίκα, 85 ετών. Στη ΜΕΘ COVID νοσηλεύονται έξι (6) ασθενείς διασωληνωμένοι. Σήμερα σύμφωνα και με την ενημέρωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, η “μαύρη” λίστα των απωλειών μεγάλωσε με δύο ακόμη θανάτους (διαβάστε παρακάτω) φθάνοντας συνολικά τους 7 μέσα σε λίγες μόνο ώρες.
Στην Τριφυλία πάντως μια ολόκληρη τετραμελής οικογένεια νόσησε από τον κορονοιό το τελευταίο χρονικό διάστημα και....πέρασε από την κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας με αποτέλεσμα τώρα να τηρούν πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας ακόμα και από τους...γείτονες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages