Μεσσηνία: Η διαδικασία για την έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης επαγγελματία αγρότη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Μεσσηνία: Η διαδικασία για την έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης επαγγελματία αγρότη

 


Στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων μεταξύ των φορέων του Δημοσίου και των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι οι επαγγελματίες αγρότες που επιθυμούν να εκδώσουν τη ψηφιακή βεβαίωση επαγγελματία αγρότη φορολογικού έτους 2020, θα μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή του κινητού τους τηλεφώνου.

Συγκεκριμένα, η είσοδος τους στη ψηφιακή εφαρμογή του Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ), πραγματοποιείται αποκλειστικά από τους ίδιους ή από εξουσιοδοτημένο από αυτούς άτομο, με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στην εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (taxisnet).

Η βεβαίωση εκτυπώνεται, από την τελευταία σελίδα της Εφαρμογής «Εκτύπωση Βεβαίωσης», επιλέγοντας την «Αναφορά Βεβαίωσης Εγγραφής ΜΑΑΕ (pdf)» για το έτος 2020 και δε χρειάζεται επικύρωση.

Ομοίως εκτυπώνεται και η Βεβαίωση των κατόχων αγροτικής εκμετάλλευσης για τη μετάκληση πολιτών τρίτων χωρών για εποχική εργασία.

Θεωρούμε ότι οι παρεχόμενες αυτές δυνατότητες συμβάλλουν στην άμεση εξυπηρέτηση των αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages