ΚΑΤΑ ΤΗΣ δημιουργίας ΣΜΑ στα Φιλιατρά αποφάσισε το Τοπικό Συμβούλιο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΤΑ ΤΗΣ δημιουργίας ΣΜΑ στα Φιλιατρά αποφάσισε το Τοπικό Συμβούλιο

 


Εκτατο Θέμα Εκτός Ημερησίας Διατάξεως: «Σταθμός Μεταφορτώσης Απορριμμάτων στην περιοχή των Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας»

Στα Φιλιατρά, σήμερα την 21 τον μηνός Ιανουαρίου του έτούς 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 στην αίθουσα Δημοτικού Σ υμβουλίπν της Δημοτική. Κοινότητας Φιλιατρών τον Δήμου Τριφυλία; συνήλθε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών του Δήμοι) Τριφυλίας, ύστερα από την 607/19-01-2022 έγγραφη πρόσκληση τον Προέδρου κ. Διουσϊου Καραβίτη, η οποία επιδόθηκε και δημοσιεύτηκε νόμιμα, σύμφωνα με το άρθρο 88 του Ν.3852 / Ι 0 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 89 του Ν. 4555/18. Σε σύνολο επτά παρόντων (7) μελών :

ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ
1. ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2. ΖΕΡΜΠΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 3. ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4. ΛΥΓΓΟΥΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 5. ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 6. ΛΕΒΑΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 7. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο Πρόεδρος κατόπιν απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως και εισηγούμενος το 10 θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης ανέφερε τα κάτωθι:

«Το Δημοτικό συμβούλιο τον Δήμου Τριφυλίας με κάλεσε να παρευρεθώ στην 4η έκτατη συνεδρίαση την 22η’ του μηνός Ιανουαρίου ημέρα Σαββάτο και ώρα 18:00 μ.μ. καθώς κατόπιν αιτήσεως (11) Δημοτικών Συμβούλων για σχετική απόφαση για το αν υπάρχει θέση για δημιουργία Σ.Μ.Α. στην περιοχή των Φιλιατρών. Προτείνω ομόφωνα το κοινοτικό Συμβούλιο της πόλης των Φιλιατρών να μην δεχθεί καμία άλλη υποβάθμιση της πόλεως των Φιλιατρών και ότι είναι ενάντια στην δημιουργία Σταθμοί, Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων ατην ευρύτερη περιοχή τον πρώην Δήμου Φιλιατρών.»

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση επί τον Θέματος

Τέλος το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών κατόπιν διαλογικής συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων επί τον θέματος:
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Υπέρ της εισηγήσεως του προέδρου και αναφέρει τα κάτωθι:
Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κοινότητας Φιλιατρών δεν δέχεται καμία άλλη υποβάθμιση της πόλεως των Φιλιατρών και είναι ενάντια στην δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή τον πρώην Δήμου Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages