ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας για τα σκουπίδια στον Βιολογικό καθαρισμό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας για τα σκουπίδια στον Βιολογικό καθαρισμό



Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Σάββατο (18:00) το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για το μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, και τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο χώρο του ΒΙΟ.ΚΑ. Κυπαρισσίας.

Επιπλέον, η αντιπολίτευση, η οποία ζήτησε να γίνει η έκτακτη συνεδρίαση, ζητά να μάθει αν υπάρχει αντίστοιχη πρόθεση για την περιοχή των Φιλιατρών, των Γαργαλιάνων ή οπουδήποτε αλλού.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Σας καλούμε στην 4η ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, την 22ηη του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2022, ημέρα Σαββάτο και ώρα 18.00 μ. μ για την 4η ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων, στα πιο κάτω θέματα:
Η Συνεδρίαση θα είναι μικτή(Τηλεδιάσκεψη και δια Ζώσης Σχ. Εγκύκλιος 643/2021 ΥΠ.ΕΣ)και παρακαλείστε όπως ενημερώσετε την Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής σας σε αυτή, μέχρι την Παρασκευή 21-01-2022 και ώρα 13.00 μ.μ
1. Έγκριση έκτακτης Συνεδρίασης την 22-01-2022.
2. Επί αιτήσεως έντεκα(11) Δημοτικών Συμβούλων για την σύγκλιση ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την άτυπη απόφαση-πρόθεση της Δημοτικής αρχής για την δημιουργία Σταθμού μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο χώρο του Βιολογικού Κυπαρισσίας, στην περιοχή Γιαννίτσαινα Κυπαρισσίας και αν υπάρχει αντίστοιχη πρόθεση για την περιοχή των Φιλιατρών, των Γαργαλιάνων ή οπουδήποτε αλλού.
Το έκτακτο της συνεδρίασης δικαιολογείται σύμφωνα με mail της κ.Παναγιωτοπούλου ως κάτωθι:
Ως προς το 2ο Θέμα
Στην άρση της αβεβαιότητας που έχει προκληθεί στους δημοτικούς συμβούλους και στους πολίτες, από τις δηλώσεις των αντιδημάρχων κ Βλαχου και κυρίου Ασημακόπουλου  για το συγκεκριμένο θέμα, στις σχετικές προθεσμίες που τυχόν έχουν ταχθεί στο Δήμο  για ορισμό σταθμών μεταφόρτωσης απορριμμάτων από την περιφέρεια Πελοποννήσου και στο γεγονός ότι αναμένεται άμεσα  η απόφαση του ΕΣ για την έναρξη λειτουργίας της μονάδας της Περιφέρειας σύμφωνα με τις δηλώσεις της Περιφέρειας ότι άμεσα πρόκειται να ξεκινήσει τις εργασίες της η ΤΕΡΝΑ στην προβλεπόμενη μονάδα στην περιοχή της Καλλιρρόης για την διαχείριση των απορριμμάτων της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages