Ξεκίνησε η καταγραφή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου από την κακοκαιρία στη Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Ξεκίνησε η καταγραφή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου από την κακοκαιρία στη Μεσσηνία


Μεσσηνία: Η κακοκαιρία έπληξε τον πρωτογενή τομέα – Ξεκίνησε η καταγραφή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (video) Στη Μεσσηνία μπορεί να μην χιόνισε, όμως οι ισχυροί άνεμοι και η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, ήταν ικανά για να δημιουργήσουν τις πρώτες ζημιές στα χωράφια των αγροτών. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται σε άμεση καταγραφή των ζημιών σε συνεννόηση με όλους τους διευθυντές ΔΑΟ και παραμένουν σε επιφυλακή. 
“Ο παγετός φαίνεται ότι εξελίσσεται σε σοβαρό πρόβλημα για την Αργολίδαι και άλλες περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου” σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Οπως τονίστηκε στη σημερινή σύσκεψη ειδικότερα, όσον αφορά στην Αργολίδα οι ζημιές από τον πάγο -που ακολούθησε την σφοδρή χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών στην εν λόγω Περιφερειακή Ενότητα- είναι εξαιρετικά μεγάλες στις καλλιέργειες, τόσο των εσπεριδοειδών, όσο και των κηπευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages