ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ – ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ – ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ – ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η πόλη των Φιλιατρών έχει υποβαθμιστεί και συνεχίζει να υποβαθμίζεται απόλυτα στον Καλλικρατικό Δήμο Τριφυλίας. Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ κάνουν γνωστό σε όλους εκείνους που έχουν την άποψη – θέση να υποβαθμιστεί η πόλη των Φιλιατρών με τη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), ότι θα συναντήσουν τεράστιες αντιδράσεις σε κάθε επίπεδο!
Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ τους τονίζουν, εάν πράγματι θέλουν να λύσουν το ζήτημα των σκουπιδιών να δουν το πρόβλημα σε σχέση με το Costa Navarino. Το Costa Navarino – «ναυαρχίδα» της τουριστικής βιομηχανίας της πατρίδας μας – όλα τα σκουπίδια του τα δέχεται ο Καλλικρατικός Δήμος Τριφυλίας. Αυτό πέρα από καταστροφικό και παράδοξο, είναι ενάντια και σε κάθε λογική, διότι δεν τηρείται η αρχή της αναλογικότητας. Άρα τα σκουπίδια που παράγει η συγκεκριμένη επιχείρηση πρέπει να διαχειριστούν αναλογικά σε σχέση με την έκτασή της, δηλαδή πόση έκταση καταλαμβάνεται στον Δήμο Πύλου – Νέστωρος και πόση στο Δήμο Τριφυλίας.
Εάν οι διοικούντες δεν αναλάβουν την πολιτική ευθύνη να ξεδιαλύνουν αυτό το ζήτημα, ο Δήμος Τριφυλίας θα υποβαθμίζεται και το κόστος αυτό, θα μεταφέρεται στις πλάτες των δημοτών και των Φιλιατρών.
Οι τωρινές αντιδράσεις από πλευράς των αυτοδιοικητικών της έδρας και από όλους αυτούς που συνεργάζονται, όχι μόνο δεν είναι γόνιμες για να λυθεί αυτό το φλέγον θέμα, αλλά δυναμιτίζουν για άλλη μια φορά την ομαλή λειτουργία του Καλλικρατικού Δήμου. Αποδεικνύουν δε, ότι αυτός ο χωροταξικός σχεδιασμός όχι μόνο δεν μπορεί να λειτουργήσει, αλλά θα δημιουργεί προβλήματα ερημοποίησης στην περιφέρεια του Δήμου.

Συντοπίτες/σες, η μόνη λύση είναι η επιστροφή στο αυτοδιοίκητο:
ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ!

Φιλιατρά, 20 Γενάρη 2022
Για τα
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Βασίλης Σπυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages