ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

 


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την εγκατάσταση νέων δεξαμενών, ασφαλούς αποθήκευσης πόσιμου ύδατος, καθώς επίσης και για  την τοποθέτηση αντλιοστασίων και σύγχρονου δικτύου σωληνώσεων, στις κάτωθι περιοχές του Δήμου  σύμφωνα με ανάρτηση που αναφέρει αναλυτικά ότι αφορά :

1)Δεξαμενή χωρητικότητας (500,0 m3), εντός της Δ.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, για τις ανάγκες της πόλης,

2)Δεξαμενή χωρητικότητας (150,0 m3), στη θέση  "Παλιό Γεφύρι" - Δ.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, για τις ανάγκες των περιοχών Λάκες, Μαραθόπολη και Λαγκούβαρδος και

3)Δεξαμενή χωρητικότητας (1Ο0,0 m3), στον οικισμό ΤΡΑΓΑΝΑ - Τ.Κ. ΛΕΥΚΗΣ - Δ.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, για τις ανάγκες της περιοχής αυτής.

Πρόκειται για δεξαμενές νέας τεχνολογίας (με πιστοποίηση ISO), στεγανές και απόλυτα ασφαλείς, για το σκοπό που προορίζονται.

Διαθέτουν σύστημα τηλεμετρίας, σύστημα αυτόματου καθαρισμού, καθώς επίσης και πυροσβεστικό κρουνό, για λήψη νερού, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (όπως πυρκαγιά).

Αυτές δεξαμενές θα συμβάλλουν στην κάλυψη των, από πολλών ετών, αυξανόμενων αναγκών νερού στις άνω περιοχές, καθώς θα υπάρχει δυνατότητα συνεχούς ροής, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που το πρόβλημα είναι και εντονότερο, όπως επίσης και στην ποιότητα αυτού.

Σκοπός σύμφωνα με τον Δήμο αποτελεί, ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Τριφυλίας, με καινούργια δίκτυα και αντικατάσταση των παλαιών, εκτεθειμένων και απροστάτευτων δεξαμενών και αντλιοστασίων, όπου αυτό απαιτείται.

Βασικός στόχος, η υγειονομική προστασία και κάλυψη των πολιτών, με νερό σε επάρκεια και ικανό για ασφαλή κατανάλωση.

Μετά τις άνω περιοχές, σειρά θα έχει η τοποθέτηση δεξαμενής ύδατος χωρητικότητας (250,0 m3), στην περιοχή της Τ.Κ. ΠΥΡΓΟΥ - Δ.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, για τις ανάγκες αυτής, αλλά και όπου αλλού απαιτηθεί.

Mε μεθοδικότητα και προγραμματισμό, υλοποιούμε σημαντικά έργα υποδομής, που διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages